Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Tibiajax #150652 üzenetére

    Az egyébként mérhetetlenül szomorú, hogy egy középszerű alatt lévő Holland csapatot agyonsztárolsz, körülszeretgetsz, de egy olyan magyar csapatot, amilyen évtizedek óta nem volt lehordasz sárga földig. Mondhatnék jelzőket erre bőven, de nem fogok.

    Egy önmagát már most minden játékos felé gondoló szupercsillagot minden felé emelve, egy Depay-t, aki még egy rendes top bajnokságban nem tudott bizonyítani 27 évesen,

    Igazából még a cipőjét se takaríthatná egy Davids-nak, egy Seedorvnak, egy kluivert-nek, vagy egy Nistelrooy-nak, vagy Bergkampnak. Sőt, egy Van Persie is minden második meccsén gyakorlatilag gólt lőtt a statisztikák szerint.

    Tudod mi lesz a sors iróniája?

    A hollandok, ha egy csodával határos módon átmásznak a cseheken és a Wales/dánia párharc győztesén;

    A németek az angolokon (több, mint valószínű: vérszegény ez az angol válogatott is idén), majd az ukrán/svéd párharc győztesén;

    Akkor olyan meseszépen gázol majd át ezen az oranjén, mint a huzat. Akkor talán megtanulod becsülni azt a magyar 2-2-t is.

    Nem az osztrákok, az ukránok és az észak-macedónok jelentik a mércét, ez eddig még csak labdázgatás volt.

    #150660Datsyuk

    Nem szabad, hogy ezt bármi megkeserítse, ez egy olyan sikeres időszak volt, amilyen évtizedek óta nem jellemezte a magyar focit. Ennek igenis örülnünk kell.

    #150663HellGreg

    Izé, keményebben fogalmaztad meg, de van benne ilyen olvasat is; viszont szerintem Rossi nagyon kellett ehhez a csapathoz, hogy csapatként működjön. ;) Jó az alapanyag most nagyon, de ezt egy csapatba kellett rázni - neki ez sikerült is, s vele szintet is léptünk :) De ez Rossinak önmagában nem nem volna, ehhez tényleg kellettek a játékosok is, hogy felszántsák a pályát, s kihozzák a maximumot.

    #150665mephi666

    hááát... tényleg erősen kell szurkolnod!! :DDD

    #150670Kisgépkezelő

    Abból a szempontból egyetértek, hogy így a teljesítőképességük csúcsát is megismerte a csapat és jól vizsgázott, de azzal nem feltétlenül, hogy gyengébb 'tükör csapatok ' ellen ne vizsgáztak volna jól. Az utóbbi időkben azért megvolt a győztes mentalitás és a hasonlónak tűnő csapatokat is vagy megvertük, vagy x-eltünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák