Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #146069 üzenetére

    Persze már jön a gőgös szöveg, hogy a Rómát senki nem hívta, hát kb annyira van ott helyünk mint nektek és a tiszta fenntarthatóságelvű bererendezkedéseteknek, az Atletinek, a Spurs pedig nem említhető egy lapon még a Rómával sem. Az AstonVilla és az Everton miért nincs ott? Ajax, benfica, Porto? Akkor lenne életszerű a "meghívás" ha a bentlévő csapatok rendezvénye lenne a futball.
    Ja és a Rómát meg a Napolit ahogy olvastam Perez is említette, a Róma a 15. legtöbb követővel rendelkező klub így értékes lehetett volna nekik főleg az Amerikai piachoz.
    Na és ez után jött a hivatalos állásfoglalás, hogy köszike nem, korábban idéztem a szövegét.

    "beszélsz ezekről a klubokból pusztán gyűlöletből" :DDD :N
    A Chelsea és szurkolói szinten "testvérként" az Atleti is szimpatikus volt eddig.

    "ha a nagyobb klubok bedőlnek, a kicsik is be fognak, mert nem fogják tudni eladni senkinek azokat a játékosokat akiket kitermelnek" De jó, hogy egyesek csak szüretkor gondolnak a kisebb klubokra, még a felsőközépkategóriára is. Vicces, hogy akik előbb lépték meg a stadiont brand építést stb azok milyen magas lóról beszélgetnek és a jó kis helyükre a húsosfazék mellé nem engednének senkit, verseny alapon sem, örülj ha fizetünk a játékosszüretnél...
    Jaj de jó ultimate érv lett mindenre a Covid, és milyen talpig becsületes ez a Floro, Glazer, Agnelli meg a több féreg, akik ebben is csak és kizárólag a saját további gazdagodásukat nézték.

    Remélem soha nem tér vissza ez a mocsadék és maximálisan egyetértek Szaniszló Csabával és minden értelmes edzővel, nézd meg a videóját, amit bedobtam.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák