Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz DS39 #105899 üzenetére

    "Egyetlen évig volt 12 csapatos mennyei, egy oda-vissza vágós körrel és külön eggyel, felső-, illetve alsóházban. Szerintem az volt a legjobb lebonyolítás."

    Akkor vehetem úgy, hogy egyetértünk? :D

    Amíg ennyi pénz áramlik a futballunkba, nem lesz tízcsapatos felsőosztály. Bevallom, én ezt annyira nem bánom, így is alig vannak vidéki fellegvárak; így meg lenne négy pesti csapat, plusz Felcsút és melléjük minden évben egy-vagy két Mezőkövesd-Kisvárda-Balmazújváros stb. kisebb város.

    Attól már sokkal inkább tartok, hogy épp a beöntött pénz miatt (és mert már Mucsatanya-röcsögén is milliárdos stadion épül) visszaemelik 14 vagy akár 16 fősre a bajnokságot. Na azzal megint csúnya öngólt lőnénk, ne legyen így.

    A következő szezontól nem lesz a kötelező fiatal szabály, így várhatóan több légiós lesz, de legalább várhatóan visszaesik a magyar focisták játékosok ára és fizetési igénye.

    Én speciel örömmel indítanék egy petíciót, hogy bevezessék a videóbírót. A műszaki infrastruktúra mindenhol adott. Töredékére eshetne vissza a vélt és valós játékvezetői tévedések száma. (azzal együtt, hogy láttuk, az a rendszer sem tökéletes - lásd pl. német kupadöntő)

Új hozzászólás Aktív témák