- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz Lokids #23702 üzenetére
Szóval akkor teljesen jó az a10? Egyébként ez a jobbik fülesek közé tartozik?
Öcsémnek van c2-je de egyszerre a kettőt sose próbáltam meg. Jelenleg cloud stingert használ na az nekem nagyon doboz hangú, már már zavaroan.
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
ates2
senior tag
Na beruháztam egy Kingston HyperX Cloud Flight-ra. Előtte használtam pár ideig Cloud 2-t de valami wirelesses cuccot akartam,logi cuccai meg drágábbak kicsit.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok Razer Nari-ról van valakinek véleménye,esetleg tapasztalata?
Logitech G433-at váltanék vezeték nélkülire. Cloud Flight jönne még szóba, de nem igazán tetszik.
Régebben volt egy Razer Kranken-em azzal viszont nem voltam elégedett, a Logitech sokkal jobb nála.
Játékra használnám. Köszi::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Rexton
tag
válasz ::Trunks:: #23705 üzenetére
Ha fórumokon utána olvasol, elég gyatra a felépítésének a minősége, sokan panaszkodnak törésre, és a fülpárnák kopására(mondjuk ez cserével orvosolható, és általánosságban igaz minden műbőr fülpárnára).
Hangzásáról sajnos nem tudok mit mondani, nem próbáltam. A Flight viszont teljesen használható hanggal rendelkezik, és az üzemideje is elég jó.Megjegyzés: Lehet valakinek fontos infó, de a jelenlegi Flightnak nincs virtuális sokpontegy hangzása, Plug and Playként üzemel, és nem kötelező a gyári szoftvert sem letölteni hozzá. 2020 első negyedévében jön ki elvileg a felújított változat Flight S néven, abban lesz.
-
Noukoum
veterán
Sziasztok!
Megadta magát szeretett fejhallgatóm (ozone rage st) és szeretnék helyette egy másikat
Ennél ebben az ársávban van jobb vétel? [link] Illetve mi a véleményetek róla?Ha szükséges kitöltöm az összefoglalót.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
pulutodurumo
őstag
válasz Noukoum #23707 üzenetére
Erről tudjuk hogy frankó.
Az Acer lehet hogy csak ékszer, és a hangja félszer sem olyan jó."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Lokids
addikt
válasz pulutodurumo #23708 üzenetére
Ennek ellenére az Acer sem rossz. A kettő közül egyikkel se jársz rosszul.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Hyperx Cloud Alpha-hoz mik az ajánlott external 7.1 hangkártyák?
Ezt néztem ki ez jónak mondható?Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
válasz pulutodurumo #23699 üzenetére
Bocsi a késésért. Bekerültek az összefoglalóba, néhány új belépő-közép kategóriás hangkártyával együtt. Bármi ajánlás vagy javaslat van, jöhet nyugodtan.
Örültek háza van a munkahelyemen. Minden nap látogatom a topikot, hogy minden rendben van e, de az utóbbi 2 hétben ennél többre nem volt időm.
-
pulutodurumo
őstag
válasz capulet75 #23713 üzenetére
A Mobius mozgáskövető térhangzása elég érdekes. Kíváncsi vagyok hogy milyen lehet, mert az ötlet jónak tűnik. Aztán lehet hogy valakit az őrületbe kerget.
A hangját viszonylag egybehangzóan dicsérik, abban nem hinném hogy van hiba."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Noukoum
veterán
Köszönöm a válaszokat, megnézem a Cooler Mastert aztán döntök
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
capulet75
addikt
válasz pulutodurumo #23714 üzenetére
Még 3 hét és megtudom. Megyek fel a city-be, ott meg van olyan bolt ahol ki lehet próbálni. Érdekel nagyon a planar hangzás.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rexton #23712 üzenetére
Én vettem nemrég egy 670-et, nekem tetszik a hangja, de még nem használtam valami sokat. A későbbiekben, ha lesz már több tapasztalatom vele, lehet írok róla pár sort.
A planár hangzás amúgy engem is érdekelne, capulet75, majd írj róla légyszi. Mondjuk ennek a head tracking-nek maximum VR játékoknál látom bármi értelmét. Egyébként a HyperX is készített headseteket az Audeze meghajtóival, Cloud Orbit és Orbit S néven. -
pulutodurumo
őstag
válasz SH4D0W2011 #23717 üzenetére
Az csak paper launch volt nem? Majd jövőre lehet kapni. Vagy rosszul emlékszem?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
SH4D0W2011
őstag
válasz pulutodurumo #23718 üzenetére
A héten jöttek ki tesztek, meg a sima Orbit Amazonon már kapható, szerintem mostanában jelent meg.
-
capulet75
addikt
válasz SH4D0W2011 #23719 üzenetére
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Rexton
tag
válasz capulet75 #23720 üzenetére
Mivel leszerződtek egymással, hogy több emberhez is eljuthasson a planár technológia
2 lényegesebb különbség van közöttük, az egyik a vezetéknélküliség hiánya a Hyperx-ben, a másik meg az, hogy elvileg kicsit melegebb hazásra van hangolva az Orbit, ami az emberek nagyobb részének tetszik.@pulutodurumo Nem, idén már lehet kapni, az új Flight lesz az, ami csak jövőre jön.
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Valaki tud ajánlani olyan fülest game-re ami min. cloud alpha szint minőségben (vagy jobb) de nagyobb a fülpárna mérete? (alphába épphogy befér a fülem és pár óra után nyomja)
Köszönöm!
-
Scaletta
tag
Sziasztok, szemeztem az ajánlott fejhallgatókkal, és szimpatizálni kezdtem a Creative Tactic3D Sigma-val. Olvasva az értékeléseket viszont kicsit visszatántorodtam. Valakinek esetleg, élményei, tapasztalatai a fejhallgatóval kapcsolatban? (amivel még szemezgettem az a HyperX Cloud Stinger, megéri ráfizetni arra?)
-
-
tankraid
aktív tag
válasz Rexton #23723 üzenetére
Köszönöm! Annyira lényeges csak h 50-60k környékén megálljon.
Néztem az ajánlottat 300 jónak tűnik méretben. Minőségben így vélemények meg adatok alapján viszont egy fokkal gyengébbenek tűnik mint az alpha. (bár ahogy elnézem más alternatíva nincs, vagy legalábbis én nem találtam) 600 nagyon jó de 70+k....[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
Semmi baja, nekem is van egy. Egész erős, komolyabb fejesekkel is elbír. Hangra inkább nyugis, mint élénk, de ez csak nüansznyi. Annyi "baja" van, hogy USB-n nem tud natív 44100 Hz-et, mindent felkonvertál 48000-re. De ha nem tudod hogy csinálja, észre sem veszed. Mondjuk szerintem akkor sem veszed észre, ha tudod. Elég régi a driver hozzá, de Win10 alatt plug n' play.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
HuNHuNt3r
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni új headset vásárlással kapcsolatban:
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Barátnőmnek kellene munkavégzéshez (főleg skype meetingekhez), az IT nem hajlandó neki zártabb fülest adni, pedig nagyon zavarja telkózás közben, hogy mások beszélgetése behallatszik. Szóval a lehető legolcsóbb, de zárt (akár aktív zajszűrős) headsetet keressük. Eddig ezt találtam:
https://www.fejhallgatoplaza.hu/jbl-t600btnc-bluetooth-os-zajszuros-fejhallgato-fekete-7931
de ezzel az a bajom, hogy vezetéknélküli (ami nem szükséges neki, szóval gondolom van olcsóbb vezetékes), és hogy supraaural (tapasztalataim szerint nem annyira kényelmes, mint egy circumaural), meg hogy a fülnél lévő anyag gyenge minőségűnek tűnik.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max. 20-30000
(Vagy amennyi a legolcsóbb, (1) pontban leírthoz kell. De bízom benne, hogy létezik olcsóbb, mint amit ott belinkeltem. )(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Jó a vezetékes (gondolom olcsóbb is).(4) Circumaural vagy supraaural?
Inkább circumaural.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonost!(6) Milyen hangzást vársz?
Nem kell semmi extra, szóval stereo.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Már nem mindegyik irodai gép rendelkezik jackkel, legyen inkább USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem szükséges.Előre is nagyon szépen köszönöm!!
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Léteznek supraaural / on-ear gaming fejhallgatók? Vezetékes esetén fontos lenne a cserélhető kábel, lehetőség szerint bal oldali jack csatlakozóval. Vezeték nélküli esetén a BT nyilván nem játszik... Árat és egyéb kívánságokat egyelőre nem írnék, egyelőre az érdekelne, hogy vannak-e ilyenek.
Köszönöm!
www.smart-bus.hu
-
HoyHoy2
tag
a HyperX Cloudok mennyire tartósak? Napi pár óra használattal kihúznak legalább 2 évet odafigyeléssel? Viszonylag sok fel -és levétellel napi szinten, eddig már vagy 10-15 éve mindig 10 ezer alatti "gagyi"-kat használtam (nem az ajánlott kategóriából) és maximum 1 évet húztak, ahogy a mostani is, (eltört fejpánt, lehalt mikrofon, lehalt füles stb) ha ezek se sokkal bírják tovább, nem költenék rá többet egy forinttal se. Mik a tapasztalatok, a teszteket kb elolvastam, de engem a tartósság érdekelne. Köszi!
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Televan74
nagyúr
Melyik a jobb választás. A Creative Tactic3D Sigma vagy a Invotone/Takstar HD 2000 + Zalman ZM-Mic1 páros? Eddig egy Panasonic RP-HT 161 -et használtam,már régóta megvan de a szivacsot elengedte a ragasztás.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
piero86
aktív tag
Steelseries Arctis 7 2019 Edition-el van valakinek tapasztalata?
Érdemes megvenni? FPS játékokhoz kellene, így fontos lenne hogy halljam honnan jön az enemy. -
brcz
tag
Sziasztok, melyik fülest ajánlanátok az alábbiak közül:
HyperX Cloud II vagy pedig SteelSeries Arctis 5.
Főleg fps játékokkal játszok...
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
libus
őstag
válasz CsonkaImo #23744 üzenetére
Pl. milyen fejhallgató erősítős hangkártya ajánlott a cloud 2-höz?
Nemrég vettem egy ilyen fejhallgatót, és kíváncsi vagyok rá, hogy milyen külső hangkártyaval lenne jobb a hangzás.
Amugy, van egy Creative Sound Blasterx G1 hangkártyám USB s de még nem próbáltam vele.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest