Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manya777

    tag

    Sziasztok. Nagyon hálás lennék ha tudnátok tanácsot adni.
    Játékhoz szeretnék venni valami viszonylag olcsó, de azért nem is a leggagyibb mikrofonos fejhallgatót, olyan 15-20 k környékén. Igazából pár dolgot szeretnék a terméktől, azt hogy játékban (ez kb Pubg, CSGo), filmnézés, meg zenehallgatás nem szempont.
    1 Nagyjából halljam az ellenségek lépteit, lövéseinek irányát.
    2 Ha beszélni kell a csapattársaim engem halljanak, de a többnyire körülöttem nyüzsgő és játszó gyerekeim által kibocsátott hangokat már ne.
    3 Lehetőleg legyen kényelmes viselni.
    4 És lehetőleg ne hulljon darabjaira rendeltetésszerű használat mellett mondjuk 2-3 hónap után.
    Már nagyjából megvan az irányvonal, csak kicsit össze vagyok zavarodva a témában, mert soha sem használtam ezeket a termékeket, és nem vágom mégis mi köztük a különbség, előny, hátrány, ilyenek. A logitech "G" s- cuccait néztem ki, többnyire jót olvastam róluk, és abban az árban vannak amit még hajlandó lennék kiadni. Csak hát minél többet néztem annál több jött szembe. g230, g231, g233, g430.
    A G230 a színe miatt tetszik, (kb minden vörös fekete a Pc-m körül) A G430 is jónak tűnik (bár már kiokosítottak hogy a virtuális 7.1 a játékban semmilyen előnyt nem jelent a sztereohoz képest, sőt). Aztán láttam g233 at aminek levehető a mikrofonja, többféle kábel adnak hozzá... Szóval van ezek között a fejhallgatók között lényegi különbség hangzásban, vagy mikrofon ügyileg? Vagy vegyem amelyik szimpatikusabb mert nagyjából ugyan azt adják?
    Mondjuk az sem segít dönteni hogy volt aki azt ajánlotta jobban járok ha veszek egy fejhallgatót pl Supralux hd681 evo, és hozzá külön egy mikrofont :U De mondjuk ezen nincs hang-szint szabályzó, ami azért jól jönne. Jó lenne egy utolsó "lökés" hogy végre rászánjam magam valamelyikre :)

    i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.

Új hozzászólás Aktív témák