Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    ASTRO A10

    A képen látható fülest, fejhallgatót, konzolhoz vásároltam. Árához képest sokat nem vártam tőle, hiszen valljuk be, ennyi pénzért már lehet venni olcsóbban is, ilyen paraméterekkel rendelkező más, márkás füleseket (Asus Cerberus).

    A fejes, egy egyszerű designos dobozban érkezik, semmi nagy bónusz ajándékra, kiegészítőre nem kell gondolni, egy egyszerű 3,5"-es jack kábel jár hozzá, melynek hangszórókhoz közelebb eső végét érdemes oda bedugni, mivel itt található egy tekerhető hangerő szabályzó is. A kábel maga, elég hosszú, nem tekeredik össze, finom, gumis bevonatú.

    A füles szivacsozása kielégítő, nagyon finom hatású, plüss anyag, ami kellően szivacsozott, a fejtetőn egy kisebb darab van de az is kényelmesen fekszik még a kopasz fejtetőn is.
    A fülre illeszkedő párnák, üres belső mérete 5 cm x 4 cm nagyságú, példaként álljon itt, a Kingston HyperX mérete, ami 6 cm x 4.5 cm nagyságú. Mindezek tükrében, nem találtam sokkal kényelmetlenebbnek az Astro-t.
    Egy kis igazgatást követően, elég kényelmesen áll a fejen,a füleim is belefértek, szinte ugyanaz a kényelem megvan, mint a nagyobb HyperX esetén. A párnák miatt, izzadás nem lesz és a mélyeket is jobban zárja, mint a HyperX a plüss párnáival.

    Hangzása: itt egy kicsit csalódtam...nos nem a hangerőben, az bőven elég...többet vártam, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy mindenes füles, nem zenehallgatásra, PC-re, filmezéshez lett megalkotva, hanem arra, amiért megvettem.
    Ennek tudatában újra hallgatóztam. A magas hangok picit hiányoznak, amik inkább dialógusoknál jönnének jól de játék közben már nem hiányzik. A mélyek eléggé durván rezgetik a fejet a 40 mm-es hangszórók ellenére is, bőven van bennük kraft!
    A térérzet, sztereó képe ellenére is, teljesen korrekt: nem volt gondom a SIEGE alatt sem, hogy érzékeljem az irányokat, ebben a HyperX sem volt jobb! Uncharted4 és a Forza Motorsport 6 hangjai is szépen szólnak....talán a magas hangok hiányoznak....egy picit de a csaták és a száguldozás hevében, ezt percekkel később elfelejtjük és megbocsátunk neki, akár órákkal később is, mert szinte alig kell igazítani a fejen.
    A füles, zárt kialakítása ellenére, nagy hangerőn már kiengedi a hangokat, be szinte semmi nem jön.

    A mikrofon, az egyik legjobb része, bár felhajtásra nem némít (gondolom, külön Astro vezérlővel üzemel ez a funkció) de nagyon jó méretű, iszonyat flexibilis, tiszta, erőteljes, a suttogást is hallani, pont emiatt, a külső zajokat is beengedi de nem zavaróan (egy ordító gyerek vagy 2 méterre lévő hangos TV, minden mikrofon ellensége).

    Ez egy igazi, vérbeli, konzol "gamer" fejhallgató, amire nem kell vigyázni, kábele bőven hosszú, hogy ledobjuk az asztalra, amíg a kontroller a kanapén van, maga a fejpánt nagyon flexibilis, a fejhallgató biztos nem fog eltörni, sehol, nem kell vele finomkodni.

    Aki egy egyszerű de jó anyaghasználatú, nem széles hangképű, csak egyszerű játék fülest keres, konzolokhoz, annak ajánlom, aki filmezni is szeretne illetve sokat hallgat szimfonikusakat, azok kezeljék fenntartással. Egy kevés pénz pótlásával, már lehet venni komolyabb HyperX fejest is, de az Astronak egyszerű a kábelezése, hordozhatósága és törhetetlensége pedig, a durva "gamer" élethez lett kitalálva, mint ahogy hangképe is.

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák