Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3aTi3

    tag

    Sziasztok!

    Nemrég jutottam hozzá egy zalman 5.1-es füleshez, először én is alaplapi hangkarival használtam, de az üresjáratban hallható zümmögés eléggé idegesített, és a hangja sem volt vmi szép (bár a térhatással semmi bajom nem volt a SoundStorm-mal).

    Aztán vettem hozzá használtan egy audigy1-et, de a gyári driverrel vmiért gecire felhangosodott, mikor beletekertem a filmbe, vagy zenébe. A hangerőszabályzó birizgálása után visszaállt, de nagyon zavaró volt. Softmodoltam az audigy4-es driverére, így hál'istennek ez meg is oldódott (állítólag a hangja is szebb így, de én ebből nem sokat vettem észre -nem vagyok vmi vájtfülű).

    Viszont azt alapból észrevettem, h ez a füles nem olyan jó zenéhez. Ez sem hagyott nyugodni, ennek a javítására a módszerem a következő: feltettem a jetaudio-t, azon bekapcsoltam a BBE-t, amivel már eleve sokkal szebben szól. Nem tudom van-e jelentősége, de a biztonság kedvéért átkapcsoltam a 32 bites, magas felbontású kimenetre. Az eq-ban a mélyet kicsit levettem, a magasakat viszont ráhúztam. Emeltem a magason az audigy mixerében is.

    Így már nincs olyan Sokol rádió hatása, és viszonylag élvezhető rajta a zene is.

    én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

Új hozzászólás Aktív témák