Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz dudika10 #11774 üzenetére

    60 ohm? Tuti kihajtja azt rendesen egy alaplapi pittyegő?

    Jól jön egy hozzáértő a topikokban, de én a "hifitől" mint jelzőtől úgy félek mint a tűztől.

    No offense, de sajnos a "hifi" szó maga sokkal nagyobb átb@szás mint a "gémer" ... Engem nem hat meg ugyan, de van pár ismerősöm aki elindult ezen az úton, és a végén már olyan ordenáré baromságokat talált elvileg szakmai hifi oldalakon, hogy inkább feladta.

    Sajnos hiába jó minőségű egy stúdiófüles, nem hiszem hogy egy alaplapi prüttyögő meghajtaná., valamint aki sokat játszik az nem akar kábelrengeteget, ezért a dedikált mikrofon is nagy előny! Tapasztalatból mondom, nekem a PC-nél a Zalman csoda van odacsiptetve, míg a TB-eken dedikált zajszűrős cuccok vannak, és abból sem a legjobbak, hiába van sokkal jobb hangja Sennheisernek, ha a barátokkal játszom, akkor a TB-ekkel való kommunikáció sokkal inkább problémamentes mint a csiptetősös zalmanos.

    Ezek a játékos headsetek kompromisszumokat hoznak a 2 oldal között. Hiába a világ legjobb hifi fülese, ha alá van szigetelőszalagozva egy 1000 forintos gagyi mikrofon, akkor az egészet egy 3000-es trászt "gémer" headset megeszi reggelire ...

    Ettől függetlenül vannak emberek, akinek inkább az általad ajánlott megoldások lehetnek jók, de ne felejtsük el, a játékok világában sok más összetevő is van mint - az amúgy tényleg nagyon fontos - a hangminőség.

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák