Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz tomy0628 #2919 üzenetére
Szerinted a 3D-s gomb mire való a távirányítón?
Nyomd meg és csodát látsz!A PC-n való lejátszáshoz meg csatlakozom. Szerintem ugyanaz a minőség ha nem jobb, ellenben sokkal olcsóbb, mivel egy 10k belépő szintű kártyával is folyékonyan megy a dolog.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
BBéci
legenda
válasz tomy0628 #2965 üzenetére
Az említett öt darabból négy WD Caviar Green, a következő is az lesz, de nem 1,5, hanem 2 TB-os. Ezt ajánlom.
Szerintem jobb valami komolyabb rackba (házba) tenni, mint külsőként egyben megvenni. Chieftec, Coolink, Delock, LC-POWER, Revoltec, Sharkoon jónak számítanak, de ne a legolcsóbbak, inkább a 7000 Ft felettiek közül válogass.Egy javaslat: felejtsd el a TV belső lejátszóját, mert csak felezett felbontású 3D lejátszásra képes, valamint a mozifilmek 24 fps-ét 60-ra tolja fel, ami szaggatást, "ricegést" okoz! Ez azért is különösen fontos, mert az EH6030 semmilyen forrásról nem képes full HD 3D megjelenítésre.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tomy0628 #3305 üzenetére
Pontosan erre céloztam. A TV-k belső lejátszójának képminősége vacak, ha a PC-d csak annyit tud, azzal nem vagy előrébb. Egy Dune TV-102 médialejátszó kép és hangminősége messze jobb és nem is kerül rettentő sokba. Igaz, nem 3D-s, de a tévék beépítettje sem az.
Ha jó képminőséget akarsz kihozni a PC-ből, arra is költeni kell.(#3318) Neszójábe
A videokártyának kellene végeznie a munkát, nem a CPU-nak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabesz26
senior tag
válasz tomy0628 #3701 üzenetére
Pl.: Sammy nagy kalandja, Pi élete
(#3702) Ferenczi Áko: lehet a film minőségével/kódolásával is gond, próbáld még ki több más filmmel is, ha azokkal sincs gond, akkor a jurassic parkból szedj le egy másik verziót (bár én kb. 1 hónapja az sbs verziót szedtem le kíváncsiságból, de nálam az is szellemképes volt).
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest