- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
Ez így van .
qpakcovboy: Én úgy szoktam hogy be DT-ba majd PDVD indít kikeresem a meghajtót ha alul nincs akkor kapcsold be a 3D jelzést indít és 3d-be kell hogy lásd a TV automatán vált át.Nekem a kártyán semmit nem kellet állítanom,windows-ban meg főleg.
[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
hello
3d tv-hez milyen külső médiacentert lehet venni ami le tud játszani 3d filmeket?
xbmc nem lenne rossz, ha jól láttam már van benne valami 3d support, illetve androidtvbox irányba mennék ha lehet
köszi a választ -
BBéci
legenda
Ebben a topikban érdeklődj!
Annyit előszóban, hogy az Androidos lejátszók egyelőre felejtősek, és 3D-re az XBMC is, mert az asztali médialejátszók más alapokon működnek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ozzy711
őstag
válasz qpakcovboy #8150 üzenetére
Nem fog engedélyezni néhány frissítési frekvenciát ( úgy emlékszem pl. 720p/24 Hz, de van több is ). Párszor már leírtam, hogy ( igaz csak a TMT-t használok ) nem kell a sztereoszkopikus 3D-t engedélyezni, de mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
-
qpakcovboy
őstag
Igen ezt meg tudom erősíteni, nekem is aktív 3 D esetén állt fent ez a probléma.
Illetve még annyi, hogy a képet lehet valahogy kalibrálni?
Arra gondolok, hogy pl. tegnap néztem a hubble-t és van benne több olyan jelenet, ahol amolyan szellemkép látható.
Pl fekete űr, középen a föld és annak mondjuk bal oldalán lehet látni egy tükröződést. Olyan, mintha a több kép közül az egyik el lenne csúszva.
-
Norbee87
tag
Sziasztok olyan problémám van ,hogy leszedtem egy hd filmet isoban és nem tudom lejátszani milyen programmal tudnám elindítani?
pontosabban ezt
Thor.The.Dark.World.2013.BD25.AVC.x264.DTS-HD.7.1-HUN-HighDef
Daemon Tools -ba beraktam de a opikai meghajtóknál csak egy csomó fájl van... nem tudom mi merre ... :S
Segítsetek légyszíves
Most nézem lehet nem jó topicba írok ...
szednék le 3D filmet is csak egy 1.4 hdmi kábelt kell vennem majd a tv hez .[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Abban tudna valaki segíteni,hogy a PowerDVD 14 lejátszás közben egy idő után fekete képernyőre vált a hang marad majd kidob a filmből a menübe majd indíthatom újra a filmet és kereshetem meg,hogy hol tartott.
-
whatnot
őstag
Sziasztok!
Nekifutottam a powerdvd-nek. Szintén iso file, betöltve daemon toolsba, monitoron elindul, természetesen a torz 3D képpel.
Ha viszont a tévén indítom el, amint a tévé kiírja, hogy 3D jelet érzékelt, megáll a kép, tévén is, monitoron is. Hard reset.
Mi hiányozhat? Asus R7 260X kártya van. 2013.1206.1603.28764 a build száma. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Power dvd 14 laptoprol,hdmi-n kuldve a jel tv-re(LB700V)
Milyen beallitasokat javasoltok 3Dhez,mert ahogy most a 3D-t lejatsza, az szerintem a piros-kek(ha jol emlekszem)szemuveghez van,a tv-m passziv 3D-s.
Valaszokat koszi. -
Ragnar_
addikt
válasz d3tox1c #8178 üzenetére
Ha nvidia a vga akkor próbáld meg telepíteni Acer vagy Zalman passzív monitor drivert a TVhez.(Oldal közepén ott a letöltési link, a letöltött inf bármelyikét telepíted, mint monitordrivert a TV-hez.)[link]
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
TIT
veterán
válasz whatnot #8172 üzenetére
Szia!
Az a szutyok kártya vagy driver,nekem is néha csinálja a 260X(7790 még többször)
Próbáld meg a moncsin kezdeni aztán dugd a tvbe(habár állítólag a hdmi-t tönkrevágja)de szerintem hülyeség.d3tox1c : Pár hsz-el visszább írták a megoldást ha nv karid van,de a powerdvd-nél is állítani kell.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Úgy lecsapja a biztosítékot a házba, mint a huzat! Nekem annyira érzékeny a relé a lakásban, hogy a Panasonic tv-m kikapcsolt állapotában is lebaxxa a biztit, ha PC-be dugdosom a HDMI-t.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
TIT
veterán
-
BBéci
legenda
Miből gondolod, hogy ez nem szakmai fórum? Ha nem, akkor micsoda? Fáradt gőz, vagy egyéb közösségi?
Ha még nem volt valakinek gondja abból, hogy forgalommal szemben haladt az autópályán, azért nem kell azt követendő példaként mások elé állítani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ragnar_
addikt
válasz d3tox1c #8184 üzenetére
Nekem teljesen ugyanez a hibajelenség, ha engedélyezem a LG sima HDTV - met mint multidisplayt , és a Stereo3D engedélyezve van nvidia driverben. Ha letiltom a TV t, megint normálisan működik a 3D az elsődleges 3Dmonitoron. Control panel szerint is ha HDTV-t érzékel a driver átvált egy másik stereo3D módba ami valóban úgy néz ki, mint a piroskék anagliph interlaced. Persze Intel megjelenítésnél nem valószínű, hogy erről van szó...
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
whatnot
őstag
No, sikerült fagyás nélkül elindítani egy BD3D iso-t.
Drivert frissítettem a videokártyán, 2D-ben indítottam a lemezt és a monitorokat lekapcsoltam, csak a tévén ment. Bár utóbbit már korábban is kipróbáltam. Hogy melyik segített az előbbi kettő közül, az kérdéses, bár kipróbálni egyszerű, majd talán megnézem. -
TIT
veterán
Az igaz,hogy a dinamikus kontraszt befolyásolja a 3d hatást?
-
Gombinyó
őstag
válasz zenes71 #8193 üzenetére
Megnéztem most, nem legújabb Catalyst volt fent hanem egyel régebbi. Most felraktam a 14.9-et és alapból nem ment a hardveres gyorsítás 3D alatt. Proci pörgött 100%-on és be-be szaggatott. Felpakolt a driverrel valami AMD Quick Stream progit, aminek zöldes ikonja van. Ezt letakarítottam a gépről és utána jó lett. Most 15% körüli proci használat mennek a 3D BD-k szép folyamatosan a legújabb stabil driverrel.
-
spider80
őstag
jobb? Kinek mi. Pl feliratos filmnél külön öröm,hogy változik a felirat fehérsége jelenettől függően. Fantasztikus dolog
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Honor Magic V2 fél év után
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...