Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ezso

    tag

    válasz blakey #38010 üzenetére

    Az a Sharp, amiből a vita lett azt én sem ismerem, csak láttam (nekem is tetszett), inkább azon rágtam be, hogy valaki ismeretlenül leszólja, mindenféle észérv és ismeret nélkül.
    Én akkor mondom hogy valamennyire ismerem a tévét, ha belülről is láttam, milyen alkatrészekből áll és milyen display van benne. Ha a Vestel alsó kategóriát kihagyjuk sokan meglepődnének mennyi márkás alkatrész van bennük. Samsung processzorok, Hynix memória, stb.
    Wifi modult csak két félét láttam. Az egyik Lg gyártmány, a másik TP-Link. Egyik sem a legalja kategória. Van néhány képem ezekről, meg tv belsőkről, egyszer majd megosztom, ha lesz rá időm.

    Ha nem haragszol annyit pontosítanék, hogy amikor a Grundig csődbe ment 2004-ben, azt nem a Vestel vette meg, hanem a Beko. A két céget nem lehet egy lapon említeni. A Vestel a világ 3. legnagyobb gyártója, a Beko meg valahol alul kullog.
    Régen a 90-es évek végén pont Grundigokkal kezdtem és tényleg nagyon jók és megbízhatók voltak.
    Kizárólag (eredeti) Philips és Toshiba képcsővel szerelték, az összes többi saját fejlesztés.
    Ők szállították a teljes belsejét többek között a Blaupunktnak és a Siemensnek is!
    A két utóbbiról sokan nem tudják, hogy ezek a cégek sohasem gyártottak saját tévét. Csináltattak egy kávát Blau, vagy Siemens felirattal, de az egész tv belül Grundig volt. Ja és az epromban a tévének megfelelő menü szerepelt. Szóval nem új keletű dolog ez az össze-visszaság.

    Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...

Új hozzászólás Aktív témák