Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
redbull86
aktív tag
Hali
Nekem z3-e volt a titán kúpos szatelitek nagyon tisztán és csilingelően szoltak.
Nagyon magas hangokat is tisztén adta ki minőségi darab nagyon fém álványon vannak a szatelitek nehezek is. Ha valaki emlékszik még a régi jó súlyos hangfalakra,. anh ez ugyan ugy bele fér abba a kategóriába. nekem a világos barnában volt. A hangerő szabályző is lineáris, egyenletesen emelkedik nem hangisodik a végén.
Eggyetlen egy ami negatívum van benne de az a z4 re is igaz hogy a hang ereje vége fele,. a mély el fogy és csak a közép és magas hangosodik már.
És sokkal tisztábban szol mint az x-230 as.
Volt mind a 2 ből nekem.
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
dudika10
veterán
Szatelitek különböznek és a távirányító, na és persze a design.
A z-3e szatelittjei jobbak középtartományban, magas egyenlő kb, a mélyláda meg egy az egyben ugyan az. A távirányító az ami jobb a z-4 esetében, ugyanis van rajta bemenet, és a basszus is állítható róla ( a z-3e-n a láda hátulján van a bass poti).A z-3e nem tudom mióta drágább. Én 1-2 hónapja 16E HUF-ért vettem a z-3-at és akkor még 19-20 volt a z-4.
Ha jobban tetszik a z-4 és olyan zenét hallgatsz amiben nem fontos a középtartomány akkor vedd azt. Ha csak a hangzás számít akkor z-3e. De a legbiztosabb ha meghallgatod mindkettőt.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest