Videón az LG UX 5.0 működése

Az LG csúcsmodellje a barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutatkozott be, a hivatalos startra pedig régiótól függően már csak napokat/heteket kell várni. A G5 névre keresztelt készülékkel együtt érkezik a dél-koreai gyártó egyedi szoftverfelületének legújabb, 5.0-s verziója, ami természetesen már a Marsmallow-ra épül, és amelyről most egy videót tett közzé a cég.


[+]

A rendszerbe beépül az LG Friends Manager, amivel a legújabb tartozékokhoz lehet majd kapcsolódni, hiszen mint köztudott, a G5 moduláris kialakításának köszönhetően számos kiegészítőt képes fogadni, legyen az külső DAC, vagy éppen 360 fokos látószögű kamera.


[+]

A fényképezőhöz tartozó szoftver kínálata is bővül, kétujjas mozdulattal lehet zoomolni, lesznek filmes effektusok, könnyebb lesz szelfizni, és megjelenik a Multi View, ami a dupla szenzoros és nagylátószögű képességeket használja ki.

Nem lehet elmenni szó nélkül a New Home néven futó megoldástól, ami a rajzolást és a főképernyők testreszabhatóságát ötvözi, illetve a mindig bekapcsolt kijelző, a világóra, valamint az ujjlenyomat-olvasó mellett sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés