Hirdetés

Véget ért a Nokia 20 élete

Véget ért a 21 európai országban elindított Nokia 20Lives játék. A magyarországi nyertesek díjátadójára november 18-án, Budapesten került sor. A játék során a benevezettek az egyes életek során kitalált kreatív szlogenek által mobiltelefonokat (Nokia N90, 9300 okostelefon, 6680, 6101) nyerhettek, míg a döntő nyertese választhatott a kijelölt díjak közül.

A fődíjat, egy Peugeot Ludix Elegance robogót Marsek Andrea nyerte, aki Miskolcon játszotta végig a játékot. "Mivel még sosem nyertem úgy igazából, nagyon nagy meglepetés volt, amikor értesítettek, hogy én nyertem a fődíjat. A kedvenc szereplőm egyébként a fotós, Gonzo Barber volt." - nyilatkozta a fődíj nyertese.

“A Nokia 20Lives innovatív kezdeményezés és interaktív szerepjáték, mely elsősorban a fiatalokat célozta meg. Tapasztalatunk szerint létrejöttek olyan közösségek, elsősorban internetes fórumokon, ahol a résztvevők játékban szerzett élményeiket, információikat oszthatták meg egymással. A Connecting People szellemében ez volt a célunk. A játék a vártnál nagyobb sikert ért el, többek között mivel magyar nyelven is elérhető volt" - tette hozzá Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója.

A szeptemberben indított internetes, interaktív Nokia 20Lives során a játék résztvevői 20 alkalommal élhették végig a kitalált figurák, köztük Phil Blitz showman, Bobby Hay énekes, vagy Gonzo Barber fotóriporter egy-egy napját, a szereplők szemszögéből. Ahhoz, hogy egy-egy életet sikeresen végigélhessenek a játékosok, a megfelelő döntéseket kellett meghozni a napok folyamán. A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatta el a játékoshoz az információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Válaszok a Nokiától

    Dér Attilával, a Nokia marketingigazgatójával készítettünk interjút olvasóink kérdései alapján.

Előzmények

Hirdetés