Szemrevaló Moto debütálhat hamarosan

A Motorola Moto G52 legtöbb tulajdonsága kiderült, és a dizájnra sem lehet panasz.

Dobogós pozíciót fogott a Motorola az Egyesült Államokban, ahol jól emlékeznek a márka csúcsmodelljeire és ár/érték bajnok Moto G sorozatára, amely pár év variálás után új lendületet kapott, kis névzavarral. Ott van például a Moto G Stylus (2022), illetve a picit máshogy dátumozott sorozat, a nemrég elstartolt Moto G22-t beleértve.

Ezt követheti a Moto G52, és akkor várhatóan valamikor a G32, a G42 és a G72, ám egyelőre most az előbbihez tud a 91mobiles véglegesnek tűnő, de nem hivatalos forrásból származó renderképeket és információmorzsákat csapni. Kezdve például a szemrevaló dizájnnal, az előlapon 90 Hz-es és 6,55"-es pOLED FHD+ panellel és apró, 16 megapixeles kameracseppel.


[+]

A hátoldal is elegáns 50 megapixelen várt főkamerával, 8 megapixeles ultraszélessel és 2 megapixeles mélységérzékelővel, ha pedig az ár is rendben lesz, a Snapdragon 680 működésére sem lehet panasz, habár a 4/128 GB-ra tippelt nyitás helyett remélhetőleg picivel nagyobb lesz a kezdőkiszerelés memóriája. A forrás végül 5000 mAh-s telepet és Android 12 főverziót tippel, bármelyik pillanatban lehetséges starttal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés