Periszkópos kamerával érkezik a Reno10?

A középkategóriában egy rendes ultraszéles látószögű szenzor is ritka, hát még a komolyabb kamerák, úgyhogy vannak kétségeink.

A novemberben bemutatott Reno9 szériát a Reno10 követi, valószínűleg április környékén. Egyelőre nem sok minden derül ki a készülékekről, de az biztos, hogy idén is három modellt várunk Oppo Reno10, Reno10 Pro és Reno10 Pro+ néven, melyek közül ez utóbbi képviseli majd a széria csúcsát. Az alapmodell elvileg 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású OLED panelt kap és 32 megapixeles szelfiegységet, a hátlapon pedig egy 2x portrékamrát is találunk majd.


[+]

A sematikus renderek alapján a Pro+ viszont a periszkópos egységet is kínál majd az 50 megapixeles 50MP Sony IMX890-es főkamera és az egyelőre ismeretlen harmadik szenzor mellett. Hacsak az alig kivehető Powered by MariSilicon felirat mellett nem csak dizájnelem a periszkópos megoldásokra jellemző, négyzetes kialakítás és csak egy csoffadt makrót rejt majd a kamerasziget alsó része, ahogy azt a Redmi K60 esetében láttuk. A panel egyébként itt már 1220 x 2712 pixel felbontással dolgozik majd, a viszonylag szerény, 4600 mAh-s telep pedig magas töltésteljesítményt sejtet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés