2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Olcsó, mutatós aktivitáskövető a Lenovo Watch X

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Lenovo

Az egyszerre mechanikus és OLED kijelzős óra hat mozgásfigyelő szenzort kapott, illetve többféle, szemrevaló színvariációt.

Hirdetés

A Lenovo tegnapi eseményén a három említett telefon mellett egy aktivitásmérő óráról is lehullott a lepel, amely a képek alapján elég mutatós darab. A Lenovo Watch X annyiból pedig különleges, hogy óralapján egyszerre vannak mechanikus elemek, illetve a mutatók alatt egy apró OLED megjelenítő.

A Lenovo Watch X
A Lenovo Watch X [+]

A Watch X főfunkciója a mozgáskövetés, így a belsejében és a hátulján giroszkóp, iránytű, barométer, pulzusmérő, vérnyomásmérő és gyorsulásmérő dolgozik. A 600 mAh-s teleppel akár 45 napos készenlét is elérhető, a Bluetooth 5.0 LE standard támogatása pedig alacsonyabb fogyasztást ígér.


[+]

A Watch X acélvázat és 80 m vízálló minősítést kapott, úgyhogy úszni is el lehet vinni. Színtől (van fekete és ezüst), illetve a szíj típusától és kiszereléstől függően a Watch X és a Watch X Plus 300, illetve 400 jüanért helyezhető kosárba (13, 17 ezer forint). Az óra mellé természetesen megfelelő mobilalkalmazás is dukál.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.