Tűzpiros nagykijelzős az Umidigitől

Az Umidigi sem akar kimaradni a buliból, így nem meglepő, hogy előálltak a saját, 18:9-es képarányú, nagykijelzős megoldásukkal. Vagyis kettővel. A promóciós képek mellesleg helytállónak tűnnek a kávák és a kialakítás tekintetében, legalábbis a készüléket bemutató videó alapján. Az alternatív képátlón kívül az Umidigi S2 és S2 Pro kiemelkedő akkumulátormérettel is rendelkezik, ami számszerűleg 5100 mAh-t jelent. Ezt Quick Charge 2.0 szabvány szerinti tempóban is tölthetünk Type-C porton keresztül, állítólag maxra másfél óra alatt.

A szemből megtévesztésig S8+-ra emlékeztető készülék 6 hüvelykes, 1440 x 720 pixeles felbontású, Sharp panelt kapott a Gorilla Glass 4 alá, míg az Umidigi S2 Pro 2160 x 1080 kijelzőt kap. A szerényebb verzió 268 pont pixelsűrűsége azért aránylag szerénynek tűnik ekkora méretben. A hardver ellenben kulturált, az S2-ben a MediaTek Helio P20-as szettje dorombol 4 GB rendszermemóriával, míg az S2 Pro a MediaTek Helio P25-tel dolgozik 6 GB operatív memória mellett. A belső tárhely mindkét esetben 64 GB, viszont maximum 256 GB-os microSD kártyával bővíthető.


[+]

Az opcionálisan tűzpiros fém unibody ház hátuljára nem csak a többfunkciós ujjlenyomat-olvasó került, de dupla kamerarendszer is, amelyhez a Sony biztosítja a szenzorokat. A 13 megapixeles, f/2 rekeszértékű, fáziskövető autofókusszal ellátott SONY IMX258 kamerát egy 5 megapixeles mélységélességet pontosító modul is támogatja, szelfizni pedig 5 megapixeles egységgel tudunk. Az S2 Pro esetében pedig 16 megapixeles előlapi kamerával.


[+]

Az Umidigi S2 és S2 Pro opcionálisan két nanoSIM kártyát fogad be dual standby rendszerben és mindkét modell ismeri a B20-as LTE sávot. A 158,1 x 74,6 x 8,8 milliméteres és 186 grammos készülékeknek egyéb érdekességük nem nagyon van, ahogy jack csatlakozójuk sem, de természetesen jár hozzá adapter. Jelenleg csak az alapmodell rendelhető elő 229 dolláros áron, mínusz az Umidigi oldalán elérhető 50 dolláros kedvezmény, ami per pillanat a nettó 60 ezer forintból 13 ezer forint kedvezményt jelent, így a készülék ára adóterhek nélkül 47 ezer pénz. Az S2 Pro később kerül piacra, már Android 7.0-val, nettó 77 ezer forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

  • UmiDigi G - új gének, régi vas

    A kínai telefonok között, az alsóbb kategóriákban egyre több életképes vétel van, szerencsére mai tesztünk alanya sem okozott komoly csalódást, a formai másolást pedig megszoktuk.

Hirdetés