Hirdetés

Nyomógombos okostelefonnal készül a Vkworld

A Vkworld, hogy, hogy nem egy kínai OEM és ODM gyártó, de saját brand alatt is forgalmaznak készülékeket. A Vkworld márkanévre meg biztosan van valami elfogadható magyarázatuk. Mindenesetre a gyártó lehetővé teszi, hogy a megrendelők a'la carte válogassanak az elérhető specifikációk közül, amelyek között nem csak három szenzorral dolgozó tripla főkamererendszerrel szerelt, de hagyományos, nyomógombos eszközök is megtalálhatók.

Ilyen holmikat gyárt a Vkworld. Erős a gyanúnk, hogy a Z3310 konkrétan az új Nokia 3310.
Ilyen holmikat gyárt a Vkworld. Erős a gyanúnk, hogy a Z3310 konkrétan az új Nokia 3310. [+]

Most pont egy ilyet terveztek maguknak is, az érdekesség az, hogy Android 8.1-es rendszerrel és 3,5 hüvelykes kapacitív érintőkijelzővel együtt. A Vkworld VK4000 augusztusban várható, nem kizárt, hogy átbrandelve errefelé is felbukkanhat. A specifikáció egyébként teljesen életképesnek tűnik, van benne egy 4000 mAh-s, gyorstöltésre és vezeték nélküli töltésre is felkészített akkumulátor, amit IP68-as hitelesítéssel bíró, megerősített burkolatba foglaltak.

Ez lesz az új termék.
Ez lesz az új termék. [+]

Számos részletet nem fedtek fel még a paramétereket illetően, de az nyilvánvalóan látszik, hogy a hátlapra két kamera jutott, a jobb élen feltűnik egy extra hadrveres gomb is, lesz SOS és intercom funkció is, azt plusz elárulták, hogy a rendszert 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely szolgálja ki. A készüléket augusztusban fogják bemutatni.

Hirdetés