Nem csak az Androidos eszközök kaphatják meg a Galaxy nevet

A Samsung minden év elején tart egy eseményt, ahol megpróbálja megmutatni, hogy az elektronikai divízió éppen hol tart, mik a legfrissebb fejlesztések, merre haladnak, mi várható az adott évben. Ezt az utóbbi időben általában Monacóban rendezték meg, így volt ez 2016 februárjában is.

Grimaldi Forum - Monaco
Grimaldi Forum - Monaco [+]

A Grimaldi Forum modern, tengerparti épülete tökéletes helyszínnek bizonyult. A felső szinten rendeztek be egy kiállítási területet, ahol meg lehetett nézni a CES-en bemutatott eszközöket, így a Family Hub hűtőszekrényt, amely Tizen rendszert futtat, az új Gear S2 classic órákat, a friss és ropogós Samsung Galaxy Tab Pro S gépet Windows 10 alapokon, egy rakás konyhai berendezést, a bármikor leállítható és extra ruhákkal megtömhető mosógépet, a lakást feltérképező és WiFi-re csatlakozó, távolból is irányítható porszívót és persze a Quantum Dot tévéket.

Samsung Forum 2016 Samsung Forum 2016
Samsung Forum 2016 [+]

Az alsó szinten a Gear VR kapott külön termet, ahol néhány új alkalmazást lehetett kipróbálni, volt egy jópofa játék, egy film és egy oktatóvideó is, amely a tengeri élőlények szervezetének működésébe engedett bepillantást. Itt, a lenti szinten zajlottak az interjúk, kérdéseinkre Rory O'Neill, a Samsung márka és termékmarketing divíziójának alelnöke válaszolt.

Előzmények

Hirdetés