Hirdetés

Eddig ismeretlen mobilos márka lett a Williams főszponzora

Március közepén indul az idei első Forma-1, a csapatok pedig ilyenkor már megszokott módon mutatják be a világnak az új autók küllemét is. A Martini távozása után a Williams új főszponzort, sőt, névadó szponzort avat, a csapat neve mostantól ROKiT Williams Racing, az autón pedig természetesen hatalmas betűkkel jelenítik meg a márkát. Bele sem érdemes gondolni, mekkora összegekről beszélhetünk, miközben a mobilos termékpaletta két hagyományos mobilból és három, közepes okostelefonból áll, 10-től 80 000 forint körülire átszámolható árakkal.


[+]

Legérdekesebb termékük a Rokit Pro IO 3D, ami autosztereoszkopikus, szemüveg nélkül használható 3D-kijelzője mellett gyári funkcióként használható Wi-Fi hívásokkal teszi magát érdekessé, de rendszerchipet például nem is említenek a specifikációs táblán, csak a 4/64 GB-os memóriacsomagot, a 13 + 2 megapixeles hátlapi kamerát, illetve a microUSB csatlakozót. A cég egyébként India 27 városában telepített már nyilvános Wi-Fi hálózatot, a mobilok mellé pedig egészségügyi és biztonsági szolgáltatásokat kínálnak.. Terveik közt szerepel 10 okosváros építése a következő 3 évben.


[+]

Az alapítóknak (John-Paul DeJoria és Jonathan Kendrick) sokkal inkább autósportos, mintsem IT múltjuk van, mindenesetre kíváncsian várjuk az első termékek érkezését.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés