Mobil a világháló

A szórakoztató Mobil Show után 2007 tavaszán első alkalommal kerül megrendezésre a Mobil Konferencia a budapesti Europa Congress Centerben, mely a mobil üzletágban dolgozóknak és az iránta érdeklődőknek szóló szakmai rendezvény.
„A mobiltelefónia és az internet közeledése egyértelműen kitapintható; a digitális tartalomszolgáltatás mára a mobil távközlés elidegeníthetetlen részévé vált, s az új hangátviteli technológiák forradalmasítják a piacot.”- Sugár András, a Mobil Konferencia fő előadója
A különböző interaktív előadások, bemutatók során a résztvevők megismerkedhetnek a mobil szakma várható újdonságaival, szakmai trendekkel, készülékgyártók, infrastruktúragyártók fejlesztéseivel, más országokban alkalmazott, de itthon még nem használt üzleti modellekkel, marketingeszközökkel és még számos más érdekes témával.
A konferencián hallhatjuk többek között Sugár András előadását a mobil és az internet mind szorosabb kapcsolatáról és Dankovics Tamást a NOKIA újdonságairól. Gacsal József az Intel képviseletében „A konvergencia hatása a szilíciumura” című előadásában beszél a két üzletág közeledéséről. A mobiltartalom-ipar újdonságairól az MFactorytól Várda Eszter és a Warner Magyarországtól Nász Csaba gondolatait hallgathatják meg a résztvevők.
Az előadások mellett izgalmas kerekasztal-beszélgetések, vitafórumok is várhatók a nap folyamán, ahol a mobil és az internetes üzletág illusztris képviselői osztják meg gondolataikat egymással és a közönséggel.
Az esemény külön érdekessége az óriási érdeklődésnek örvendő és a szakmában első alkalommal megrendezett nyilvános ötletbörze, ahol az ötletgazdák találmányaikat szakmai közönség és szakértő zsűri előtt vezethetik elő. Az ötletek között szerepelnek új, a vakok közlekedését segítő eszközök, újfajta nyomkövető rendszerek és számos más újdonság.
2006 decemberében első alkalommal megrendezésre került a nagysikerű Mobil Show 2006, mely a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével, mely elegendő bizonyíték arra, hogy a sikerült egy olyan rendezvényt szervezni, melynek komoly létjogosultsága van a magyar piacon.
A Mobil Konferencia rendezvény a tavalyi Mobil Show-val indított eseménysorozat második eleme. A nagyközönségnek szánt, látványos show és a szakmát megszólító konferencia révén a mobilpiaci szereplők új bemutatkozási és ismeretszerző lehetőséggel gazdagodnak.
A Mobil Konferencia ötletgazdája,
szervezője és tulajdonosa a Bit Piac Kft.
www.mobilkonferencia.hu


Azóta történt

  • II. Mobil Konferencia Budapesten

    2007. december 4-én „MOBIL ÉS A REKLÁM” címmel, külföldi és hazai előadók részvételével rendezik meg a második magyarországi Mobil Konferenciát.

Előzmények

Hirdetés