Máris levideózták az Oppo F3 Plus dobozát

Az Oppo ötszörös optikai zoommal ellátott kamerarendszerét már láttuk Barcelonában, az viszont szinte biztos, hogy nem az F3-szériába jut el először ez a kétkamerás fejlesztés, erre még várnunk kell. A szelfiőrültek azonban biztosan örülni fognak annak, hogy a március 23-án, azaz most csütörtökön bemutatkozó F3 Plus előlapján két kameraegység dolgozhat együtt, akár 120 fokos látószöggel, megannyi arcszépítési móddal.


[+]

Hivatalosan szinte semmit nem közöltek a közelgő újdonságról, azonban a GFXBench sok titkot felfedett, ha hihetünk az adatbáziásban szereplő adatoknak, 6 hüvelykes Full HD kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 653 rendszerchipet, 4 gigabájt rendszermemóriát és 64 gigabájtos belső tárolót kap a méretes (163 x 80,8 milliméter), ugyanakkor vékony (7,35 milliméter) phablet. Hangzatos továbbá a 4000 mAh kapacitású, VOOC gyorstöltési szabvánnyal kompatibilis akkumulátor és a 185 grammos össztömeg párosa is. A hátlapi kamera szimpla 16 megapixeles lehet, ahogy a szelfik is hasonló, natív felbontással készülhetnek el, de a segédkamerája a jelek szerint csupán 8 megapixeles szenzorral bír.

A dobozról felkerült videó megerősíti a készülék nevét, előrevetíti a formavilágot, az előlapi ujjlenyomat-olvasót és a várható memóriaváltozatot is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés