Hirdetés

Hirdetés

Képek a Mobile Meeting 2010-ről

A Mobile Meeting 2010-ről írtunk már sokat, most egy képes összefoglalót nyújtunk át. Az április 1-én megrendezett eseményen körülbelül 300 résztvevő volt jelen, elfogyott 140 palack ásványvíz, 10 kiló pogácsa és a nagyteremben a levegő is.

Sor
A sor vége

A fél 6-os kapunyitásra szépen megtelt az udvar és a Casa De La Musica utcafrontja, s annak ellenére, hogy a regisztráció során akadtak szervezésbeli döccenők, a látogatók a hivatalos, 6 órai kezdésre mind be tudtak jutni. Itt szeretnénk megköszönni nem csak a lányok (Timi, Timó, Zita, Zsófi) munkáját, hanem szimplabek segítségét a karszalagok feldarabolásában, illetve Gubro és bolondember felbecsülhetetlen munkáját ezek látogatói csuklókra történő installálásában.

Regisztráció
Regisztráció

Az öt kiállító asztalainál tolongott a nép, s bár nekünk nem volt túl sok lehetőségünk arrafelé mászkálni, tudomásunk szerint rengeteg olyan újdonsággal találkozhattak a résztvevők, amelyek itthon, sőt külföldön sem léptek még piacra. Kiemelendő a HTC Desire, a HTC HD mini, az LG mini, az LG KP500 utódok, az LG GT540, a Sony Ericsson X10, X10 mini és X10 mini pro. A MyPhone asztalán jobbára a nagyközönség előtt ismeretlen kütyük kaptak helyet, a Motorola pedig elhozta mind a három Android rendszerű gépét.

A széksorok megteltek
A széksorok megteltek

A születésnapját ünneplő Mobilarena után sorban jöttek a gyártók is egy-egy rövid prezentációra, a széksorok jellemzően teljesen megteltek, sokan állva nézték az előadásokat. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki segített és aki kiállított, ezen a linken egy 24 darabból álló képgaléria nyílik. A fotókért köszönet D@nielnek és Pompinak.

Előzmények

Hirdetés