Ilyen lesz a G5 „Magic Slotja”?

Az LG G5 az egyik legjobban várt MWC-s készülék, sőt, úgy egyáltalán az androidos világban óriási az érdeklődés a G4 folytatása iránt. A fejlett kameráról és a Snapdragon 820-as SoC-ről szóló pletykák mellett ugyanis felbukkant a „Magic Slot”, vagyis mágikus nyílás kifejezés, amely a pletykák szerint lehetővé teszi a fémházba öltöző készülék számára az akkumulátor kihúzását és cseréjét alulról. Ezzel az LG megoldaná azt, ami mondjuk az Apple vagy a Samsung zárt házas csúcskészülékeinek nem sikerült.

Ilyen lehet a pletykaszinten sokat emlegetett Magic Slot
Ilyen lehet a pletykaszinten sokat emlegetett Magic Slot

Most ez a Magic Slot modul bukkanhatott fel a NoWhereElse francia oldalon, és a lefényképezett kartonpapíron jól látszik, hogy a képernyő alatti kávával együtt lehet majd a telepet eltávolítani, már ha a fotó hiteles. Ezzel nincs vége a Magic Slot izgalmainak, sőt! vasárnap állítólag két kiegészítő modul is bemutatkozik a G5 barcelonai leleplezésével egyetemben, és az egyik egy talán LG Cam Plus nevet kapó kameratartozék lehet.

Egy korábban közölt kép, amelyen állítólag a G5 látható; a Magic Slotot alulról (a képen balról) lehetne kihúzni
Egy korábban közölt kép, amelyen állítólag a G5 látható; a Magic Slotot alulról (a képen balról) lehetne kihúzni (forrás: AndroidAuthority) [+]

A másik modul fejlett DAC-ot és erősítőt tartalmazhat, amely kitűnő minőségű és hangerejű zenét biztosítana a füles irányába. A moduláris telefonok már egy ideje lázban tartják a szakmát és a közönséget, és ha az LG mindezt az anyaghasználat és az összeszerelés minőségének csorbulása nélkül megoldja, divatot teremthet vele az okostelefon piacon, és komoly piros pontokat szerezhet az amúgy is izgalmasnak ígérkező MWC-n, ahova perceken belül indul a mi stábunk is. Az LG eseményét természetesen útba ejtjük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés