Holnap mutatkozik be a Xiaomi Mi 5S

Számos előzetes után hivatalosan is bemutatkozhat a Xiaomi új csúcsmodellje, szeptember 27-én, azaz holnap kerül sor a gyártó sajtótájékoztatójára Pekingben, a kínai fővárosban pedig már különböző plakátok is utalnak arra, hogy a JD.com-on keresztül már 29-étől megvásárolható lesz az új termék. Sokat várhatunk az új csúcsmodellről, állítólag marad az 5,15 hüvelykes képátló és a felbontás sem növekszik, viszont a rendszer része lesz a Force Touch, a hardver pedig még erősebb, mint az elődnél: Qualcomm Snapdragon 821 lapka kerülhet bele 2,35 GHz-re skálázott processzorral, Adreno 530 grafikus gyorsítóval és 6 gigabájt RAM-mal. A csúcsváltozatba 256 gigabájtos belső tároló kerül, ha hihetünk a feltételezéseknek.

Egy utolsó kémfotó még készült róla a bemutató előtt
Egy utolsó kémfotó még készült róla a bemutató előtt [+]

A hátlap fő ékessége a dupla kamerarendszer lehet, ennek működési elvéről még semmit nem tudunk, az viszont valószínű, hogy az USB Type-C porton keresztül QuickCharge 3.0 szabvány szerinti gyorstöltéssel táplálhatjuk majd a 3490 mAh kapacitású akkumulátort, és még az NFC sem marad el, a Xiaomi a saját Mi Pay rendszerével is kiegészítheti a modult.

Biztosra vehetjük a Force Touch és az ujjlenyomat-olvasó meglétét Biztosra vehetjük a Force Touch és az ujjlenyomat-olvasó meglétét
Biztosra vehetjük a Force Touch és az ujjlenyomat-olvasó meglétét [+]

A Xiaomi tehát minden bizonnyal készen áll arra, hogy ismét egy remek ajánlattal mutatkozzon be a csúcskategóriában, és elképzelhető, hogy még a B20-as LTE-sáv is a felhasználók rendelkezésére áll a Mi 5s-ben. Az árazásról természetesen semmit nem tudunk, viszont rá is érünk ezen gondolkodni, hozzánk valószínűleg némi csúszással jut majd el a termék.

Azóta történt

Hirdetés