Három olcsó Samsung modell érkezik

A holland Televisie 2008 kiállításon nem csak drága újdonságokkal volt jelen a Samsung, hanem három olcsóbb modell is bemutatásra került. Az egyszerű vonalvezetésű ezüst-fekete színekben pompázó M620 csúszkamobil már a piac alsóbb szegmensét célozza meg. A háromnormás, GPRS adatátviteli képességekkel rendelkező, 98x46,9x16,9 milliméteres készülék VGA kamerát és egy alacsonyabb felbontású TFT megjelenítőt kapott. Memóriája várhatóan nem bővíthető, hiszen a képen jól láthatóan a gyártó az FM rádió jelenlétét emelte ki a multimédiás képességek közül, melyhez sztereó headset is kerül az alapcsomagba. Némiképp ellentmondásos, de a készülék sztereó Bluetooth átvitelre is képes. Remélhetőleg a hivatalos specifikációból majd kiderül, hogy pontosan milyen képességekkel bír a jövevény.


Samsung M620

A Samsung B510 sajnos már annyira az alsó kategória képviselője, hogy TFT helyett csak cSTN kijelzőt kapott és még kamera sem került bele. A 95x46,5x18,1 milliméteres csúszkamobil GPRS hálózatokon használható, valamint sztereó FM rádióval is rendelkezik. Adatátvitel terén azonban nem ennyire rémes a helyzet. A készülék Bluetooth 1.2 segítségével képes adatokat küldeni és fogadni, valamint mono Bluetooth headset is csatlakoztatható hozzá.


Samsung B510

Az alant látható Samsung B300 a B510 kistestvére. Ennek megfelelően itt már Bluetooth képességről sem beszélhetünk. Ami megmaradt az egy cSTN kijelző, sztereó FM rádió és az MMS küldésének lehetősége. A kétnormás készülék kizárólag GPRS kapcsolat segítségével képes adatokat küldeni és fogadni.


Samsung B300

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés