250 ezer regisztráció futott be a Nokia 6-ra

Elsőként a kínai piacra tér vissza okostelefonjaival a Nokia, a szimplán 6 névre hallgató mobil még nem érhető el, de a JD.com weboldal –aki jelenleg a márka kizárólagos forgalmazója az országban – már listázza a terméket, és előzetes regisztrációkat is fogad az 1699 jüanba (körülbelül 72 000 forintra átszámítható összegbe) kerülő mobilra, és ebből már 250 ezret össze is gyűjtöttek.

Ezek a vásárlójelöltek nem fizettek előre a termékért, szóval nem érdemes máris ekkora eladott tételre gondolni, a 66 jüanos (nagyságrendileg 3000 forintos) letét azonban valószínűleg kiszűri a legkomolytalanabb érdeklődőket. Kíváncsian várjuk a kínai premier sikerességét és a gyártó új termékeit, ez utóbbiakkal talán az MWC-n találkozhatunk személyesen, néhány héten belül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nemzetközi forgalomba is érkezik a Nokia 6?

    Az első, ismét Nokia brand alatt bemutatott, érintőképernyős készülék egy variánsa került elő, ami akár a nemzetközi forgalomba szánt verzió is lehet.

  • Tényleg visszatért a Nokia, csak nem ide

    A roppant egyszerűen csak Nokia 6 néven bemutatott okostelefon külsőleg eléggé semmilyen, belsőleg átlagos, árban nem kimondottan olcsó és csak a Kínai Népköztársaságban lesz elérhető. Persze ez is több, mint a semmi.

Hirdetés