Nyomásérzékeny kijelzővel jöhet a Mi 5s

A Xiaomi Mi 5 már kezd megöregedni. Na jó, nyilván ez még abszolút meredek kijelentés, ám a mai, felgyorsult mobilos világban talán másodjára már mégsem tűnik annak. Ennek pedig egyik oka az, hogy az utód állítólag már javában készül, és a második félévben debütál majd, méghozzá Mi 5s néven. A Snapdragon 820 chipsettel és a Full HD felbontású kijelzővel (nem beszélve a felhasználóbarát árazásról) már a sima változat is elég jól szerepelt, az örökös viszont még több újítást kaphat.

Immár nyomásérzékeny lesz a kijelző?
Immár nyomásérzékeny lesz a kijelző? [+]

Ilyen a már több termékben megismert nyomásérzékeny képernyő, amihez valószínűleg egy sor plusz funkciót társít a gyártó. A másik a Qualcomm ultraszónikus ujjlenyomat-olvasója, villámgyors mintafelismeréssel, de nem szabad megfeledkezni a 6 gigabájtra növelt rendszermemóriáról, vagy éppen a hátlapra szerelt két kameráról. A készülék az elődmodellhez hasonlóan 5,15 hüvelykes, 1080p-s megjelenítővel láthat napvilágot, az akkumulátor kapacitásáról azonban nem esett még szó, ez valószínűleg a következő hetekben változni fog.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Eddig 14,4 millióan jegyezték elő a Xiaomi Mi 5-öt

    Az értékesítés Kínában holnap indul, ám kicsi az esélye, hogy minden igényt azonnal ki tudjanak elégíteni. A prémium, kerámia hátlapos változat csak később lesz elérhető.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés