Nemzetközi premiert kapott két Amazfit, jön a GTR 2 LTE

A kínai után hamarosan a nemzetközi piacokon is elérhető lesz a rendkívül kitartó Amazfit GTR 2e és GTS 2e, majd érkezik a 4G variáns.

Megnyerő formájáról és kijelzőjéről, illetve remek üzemidejéről ismert a Huawei Amazfit sorozata, amely Kínában egy hónapja bővült a GTS 2e és GTR 2e modellekkel, a CES kapcsán pedig most a nemzetközi bemutatóra került sor, és eurós áraink is vannak.


[+]

Ne borzoljuk tovább a kedélyeket – a szögletes és kerek modell egyaránt 130 euróért helyezhető kosárba az Amazfit európai webshopjában, ami kellemes a sokrétű tudásért cserébe. A GTR 2e 90 sportmódot támogat és 24 napot fut egy töltéssel, telefonos kapcsolattal, ennek ellenére mindössze 32 grammot nyom szíj nélkül.


[+]

Az 1,39"-es AMOLED panel 454 pixel átmérőjű és a széleken lekerekített edzett üveg védi, amely alumíniumötvözet házhoz kellően szorosan csatlakozik, hogy az 5 ATM védelem meglegyen. Az érintéses kezelés mellé két gomb jár, a plasztik hátlapon pedig optikai pulzoximéter, amihez a házban gyorsulásmérő, giroszkóp, háromtengelyes iránytű, légnyomásmérő és hőmérő csatlakozik, illetve GPS és GLONASS műholdakat használó navigációs modul.


[+]

A GTS 2e-t nevében könnyű összetéveszteni a GTR 2e-vel, küllemében viszont nem, hiszen láthatóan más dizájnvonalat követ. Itt négyzetes jellegű az AMOLED 1,65"-es képátlóval, a lekerekített védőüveg most is megvan. Gombból ugyan csak egyet kapunk, de az aktivitáskövető szett változatlan a pulzoximétert beleértve, és persze az 5 ATM védelemmel az úszás is lehetséges ezzel az e-modellel is.


[+]

A GTS 2e 14 napos üzemidőt biztosít, ami bár tíz nappal kevesebb, mint amit a GTR 2e ígér, így is kétszer ritkábban kell tölteni, mint az eredeti GTS 2e-t. 25 grammjával pedig a hölgy vásárolók sem fogják túlméretezettnek érezni, és hozzájuk passzoló színválaszték is akad a sötét változatok mellett.


[+]

Még egy Huami óráról szó esett, bár az Amazfit GTR 2 LTE még nem vásárolható meg. A neve azonban elárulja a lényeget: az eredeti GTR 2-höz ez a kiadás 4G modemet társít (és alighanem eSIM chipet), így a teljesen önálló működés is terítékre kerülhet, hívásindítással egyetemben. Érdemes megjegyezni, hogy a két e-modell hívást nem tud fogadni Bluetooth-on keresztül sem, ehhez a drágább változatok egyikét kell beszerezni.

Azóta történt

Hirdetés