Nem sokat változott a Honor WaterPlay

Hirdetés

A szétcsúsztatható Honor Magic 2 mellett még bemutatkozott néhány apróság az október 31-i eseményen. A FlyPods vezeték nélküli fülhallgató Pro változatban is elérhető Kínában, ami támogatja a csontelvezetéses hangfelismerést a jobb hangvezérelhetőség érdekében, illetve mindkét modell mindkét darabja könnyen pótolható, mivel a fülesek az eredeti párjukon kívül is összepárosíthatók egymással. Mármint, ha elhagyjuk a jobb oldalit, valaki pedig a bal oldalit, akkor pont marad egy használható párosa valamelyik szerencsésnek.


[+]

A Honor WaterPlay kisebb verziója szintén befutott Honor WaterPlay 8 néven, ami nyilván a megjelenítő méretére utal. A tavalyi modellel ellentétben a WaterPlay 8 LCD panelje 8 hüvelykes, 1920 x 1200 pixel felbontású kijelzőt kapott, Android Oreót futtat EMUI 5.1-es felülettel, a lapkakészlet viszont maradt az eredeti Kirin 659 4 GB rendszermemóriával és 64 vagy 128 GB bővíthető belső tárhellyel.

Honor WaterPlay 8
Honor WaterPlay 8 [+]

A tablet lényege a vízállóság, IP67-es szabványnak megfelelően ez most is kiemelt képesség a sztereó hangszórók mellett. Idén lett viszont dupla hátlapi kamerarendszer is egy 13 megapixeles és egy mélységérzékelő szenzorral, az előlapon pedig ott az ujjlenyomat-olvasó és a 8 megapixeles szelfikamera. Akksiból ezúttal egy 5100 mAh-s, Type-C porton keresztül gyorstölthető darab fért a WaterPlaybe. Van csak WiFi-s és LTE verzió is.

Honor Watch Magic
Honor Watch Magic [+]

És még egy, a Huawei felhasználói felületét futtató okosórát is bedobtak a kínálatba Honor Watch Magic néven, ami egy kisebb Huawei Watch GT-nek tűnik, 1,2 hüvelykes AMOLED kijelzővel, szintén 316L rozsdamentes acélból, de ezúttal kerámia nélkül. A képességek nagyjából megegyeznek, van GPS (GLONASS, Galileo), NFC, folyamatos pulzusfigyelés, alvásmonitorozás, tevékenységfelismerés és 5ATM nyomástűrés, tehát úszni is lehet és a gyártó szerint szabad is benne. A 178 mAh-s akkumulátor pedig szolid használattal elvileg egy hétig bírja.


[+]

Eddig nem tudunk róla, hogy a fenti kütyük közül bármelyik is felbukkanna errefelé, az árak így a kínai árszinten a következőképpen alakulnak: a Honor FlyPods alapmodellje olyan 32 ezer forintnak megfelelő jüan, míg a csontelvezetéses technológiát integráló Pro variáns nagyjából 40 ezer forint. A vízálló tabletből lehet venni csak WiFi képes megoldást 4/64 GB-os csomagban 61 ezer forintos árszinten, 128 GB belső tárhellyel pedig 78 ezer forint körül, míg az LTE képes verzió 64 GB raktérrel 74 ezer pénz. A Honor okosórája pedig 48 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés