- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Remélem nem ez lesz a trend.. Idióta slide trend. Növeli a meghibásodást, értelmetlen, és még rendres tok se lesz rá.
-
ORCA58
addikt
Kíváncsi leszek milyen tokokat találnak ki hozzá, és mit tesz a por és nedvesség a szétcsúsztatható részek közt.
-
válasz
holozis_HUN #43 üzenetére
Egyelőre nem találtam meg, csak a többi Magic 2 háttérképet
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bajusz15
senior tag
Nagyon tetszik az irány, hogy nem lát valaki(k) 0-24ben, aki(k) engem figyelnek valahol a világban az első kamerákon át. Kéne egy külön rétegnek gyártani mobilokat, akik nem akarnak selfie kamerákat a telóra. Szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy azt az évi 2-3 selfie-t megcsinálom hátsó kamerával is, és akkor nem lenne szükség tologatós megoldásra sem.
-
holozis_HUN
addikt
Kell ez a háttérkép!
Hol tudnám letölteni?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Mr.Silkó
veterán
Nem csak az önfotózás lehetőségét tenné ez körülményesebbé, hanem ami sokkal fontosabb, a biometrikus feloldás is sok esetben az előlapi kamerához és extra szenzorokhoz kötött, amiknek az aktiválása a mostanában bemutatott hasonló kialakítású készüléknél szintén elcsúsztatást igényel.
-
MikeWazowski
veterán
6 kamera?? Ez már vicc kategória.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#24536576 #32 üzenetére
Nekem személy szerint semmi bajom ezzel a megoldással.
A noccsnál 1000x jobb, meg végre egy kis változatosság.
Mivel az előlapi kamerát nagyjából évente kétszer használom, így főleg nem zavarna.
Engem egyetlen dolog zavar csak itt is. A kicsi akksi...
Ezért hanyagolom a Mix 3-at is.[ Szerkesztve ]
-
Kokzor
aktív tag
Szokás szerint csalóka a renderkép.
-
Kokzor
aktív tag
Az Oppo Find X nekem jobban tetszik. A Honornál végül nem sikerült alul is minimálisra csökkenteni a kávát, így nem látom sok értelmét a csúszkás megoldásnak. A felcsúsztatott rész is marha nagynak tűnik az Oppo megoldásához képest. Akkor már inkább a noccs, ha nem tudják rendesen kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
Ezt a szétcsúsztathatást ha megcsinálnák a gyártók hívásfogadási opciónak az jó lenne. Kényelmesebb lenne mint tapicskolni... (tudom Samsungnál be lehet átadni a hangerő gombot de az nem az igazi, Honor 8 -nál meg az okosgomb , de pl az nálam nem mindig működött...)
-
Már most 4 slider van a piacon,vagy bejelentve a lenovo z5 pro sem csúnya jószág. Még az is lehet,h a Samsung is belelép a bilibe.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Chevalier
tag
Nem hiába tűnt el amúgy a csúszkás megoldás,
bár manapság tényleg nem trend 2 évnél tovább ugyanazt a telefont használnieinhorn az finkle
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
nem hiszem. de tolj egy nagylátószögű képet a pixellel. bármilyen minőségben.
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
hajbel
addikt
válasz
malnabokor #26 üzenetére
Itt nincs zoom lencse, csak digitális 2x nagyítás van.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
malnabokor
senior tag
válasz
CptAdamica #15 üzenetére
Elfogadom, hogy valakinek elég az egy kamera, én viszont kifejezetten örülök a 1) nagylátószögű lencséknek, mert gyakran fotózok belső teret, és jól néz ki (szubjektív) + belefér minden, valamint a 2) zoom lencséknek, mert szintén gyakran vágok ki utólag képekről részletet, értelemszerűen így kisebb felbontás, kevesebb részlet marad meg, viszont ha alapból "közelebb tudom hozni" a fotó tárgyát, több részlet is marad meg. Én gyakran fotózok a telefonommal, sokszor nyers fájlba, amit utólag szerkesztek, kihasználom a mostani Honor 8-am képességeit, és ha lenne olyan telóm, ami tudja ezeket, bőven kihasználnám.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Pedig szerintem praktikus lenne, évente párszor kellene elcsúsztatni (nekem legalábbis), annyit remélhetőleg kibír, és nem foglal felesleges helyet. 0-24 szelfizéshez biztosan kényelmetlen
Anno kb minden lényeges funkcióhoz csúsztatni kellett, bár nekem az a stílus is bejött, QWERTY gombsorral és a hagyományossal is.
"... and I hope you have a great day!"
-
prolad
addikt
Egészen rendben van, kérdés, hogy tényleg jön-e és ha igen, mikor. Jó kis konkiremcia Mix 3-nak.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #10 üzenetére
Amennyi kamera annyiszor 100 euró.
Bolond egy világ ez.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mr.Silkó
veterán
Már annak idején is viszkettem ettől az elcsúsztatható kialakítástól, remélem nem veszi át a többség ezt a retro fícsört.
-
Teal'C
veterán
Kiváncsi lennék milyen komoly átvezető fóliát használnak mert az régen sem volt egy életbiztosítás
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
a.sebi
őstag
Oké ! Ez frankó ! P20 pro helyett jó lesz 😍
-
hemaka
nagyúr
6 kamera, okes... Es abbol mennyi az, ami jo is valamire?
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
moleculez
veterán
"Kamerából rengeteg van"- szürreális egy mondat, de jobb, ha megszokjuk.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
SkyLine3000
addikt
Ha ez a csúszkás megoldás az ára annak, h végre eltűnjön a noccs, akkor hajrá!
Viszont ennek a tengernyi kamerának tényleg semmi értelme. Egy normális elől, egy hátul, oszt annyi![ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Tényleg, kis képekből a vakut is kamerának néztem.
Inkább költői kérdés volt. Igazából egy nagy bullshit ez a trend, parasztvakítás, már a gyártók is belátták, hogy elérték a technológia csúcsát, semmilyen új nagyobb dobást nem tudnak felmutatni, ezért telepakolják kamerákkal az egész telefont. Elől 3 kamera hót felesleges, azt is biztos. Felőlem a selfi kamerát is kivehetnék. 2 hónapja van meg most az U11, szerintem egyszer indítottam el az előlapi kamerát, megnézni, hogy rendben működik e...
A hüvely szépen elültette az emberek agyában, ahogy milyen megabrutál kamerája van a telefonjuknak. Úgyhogy szerintem az átlag ember ebből annyit fog látni, hogy hú basszus, 6 kamera? A hüvely megint alkotott, kell! Szerencsére ez a tologatós trend nem fog elterjedni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
doooo
veterán
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Mármint 3. 3 van hátul is, meg elöl is. És a válasz nem, biztosan nem ér fel a Pixel kamerájával (ad pluszt a másik kettővel, de a fő kamera nem ér fel vele), és igen, ezt látatlanban is bátran kijelentem. A Honor-ok sosem voltak a toppon, arra most is ott van a P20 Pro meg a Mate20 Pro.
-
judas13
addikt
Csak úgy billeg az asztalon az a telefon a 2:35-nél jól látható vastag hátsó kamera dudoroknak köszönhetően..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
judas13
addikt
Hands-On[link]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
sfefe
addikt
Hatlap milyen, uveg vagy mas?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Sanyi.mTs
addikt
mi az a "kétcsatornás GPS"?
-
Viper26
nagyúr
-
CptAdamica
veterán
És ezzel a 4 kamerával elfogja érni a Pixel telefonok 1 kamerás képminőségének a felét?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Hogyhogy csak hat kamera????
Miért nem nyolc?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Erre kár volt tartogatni a nevet.
-
etohun
aktív tag
Reméljük ez tényleg ide fog érni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesen hat kamerával és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval mutatták be a csúsztatható kialakítású csúcsmobilt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest