Nem lesz több holografikus Red telefon

A vezérigazgatóval együtt a Hydrogen okostelefonos széria azelőtt visszavonult, hogy a második H4V formátumban rögzítő mobil elkészült volna.

Kétségtelenül nagy fába vágta a fejszéjét Jim Jannard, az Oakley és a Red Digital Cinema Camera Company alapítója, amikor piacra tervezte dobni az első 4D holografikus megjelenítővel és H4V felvételi képességekkel megáládott okostelefont.


A Red Hydrogen One [+]

A Hydrogen One azonban rengeteget késett, az IPS kijelző a térbeli megjelenítés ellenére nem volt az igazi, és hiába a Red szakértelme mozis kamerákban, ezen a fronton se vált be a dolog, főleg nem a méregdrága árazás és a koros hardver figyelembevételével.


[+]

Júliusban ugyan a brand új okostelefon munkálatairól számolt be, a 70 éves Jim Jannard ma egészségügyi okokra hivatkozva mégis bejelentette a cégeitől való visszavonulást, ezzel egy időben pedig a teljes Hydrogen project leállítását.


4D holografikus szelfi az MWC-ről - kár, hogy Ön eséllyel ósdi 2D-ben lát engem  [+]

Bejegyzésében Jannard megköszöni a szakemberek és a H4V kommuna segítségét, és biztosítja a Hydrogen One kisszámú tulajdonosát a további terméktámogatásról. Hydrogen Two ugyanakkor valószínűleg soha nem lesz, és a holografikus megjelenítővel szerelt okostelefonok elterjedésére se vennénk mérget.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RED

Előzmények

Hirdetés