Hirdetés

MWC2011 blog: Barcelonai nyereményjáték indul!

Kedves Olvasók, mint minden évben, idén is csinálunk egy aprócska nyereményjátékot, ahol egy pár relikviát sorsolunk ki, amiket az MWC-n gyűjtöttünk össze. Egy nyertest fogunk hirdetni, már csak a játék jellegéből adódóan is, a következő, egészen kivételes értékű csomag tulajdonosa lehet:

  • Mobile World Congress hátizsák (full használatlan, teljesen új, idei kollekció, újrahasznosított anyagokból készült)
  • 2 db 1 GB pendrive (Dolby Mobile és ZTE feliratokkal lehet menőzni)
  • 1 db esernyő igen impozáns Alcatel felirattal
  • 3 db dobozos KAS Limon

A játék menete a következő. Három kérdésre kell helyesen válaszolni. Mindhárom kérdés eredménye egy szám (vagy kettő), amelyeket majd az utolsó, harmadik kérdés után kell összerakni valamilyen módon, hogy aztán a kapott számsorhoz köthető, fontos, Mobilarénához kapcsolható szó (esetleg szavak) manifesztálódjon megfejtésként. Másképp mondva: a három kérdés megfejtését ügyesen összerakva egy olyan számsor lesz a végeredmény, amelyből egyértelműen hozzáköthető egy, az oldalunkhoz kapcsolódó szó, vagy kifejezés, s ez tekintendő megfejtésnek. Ezt a megfejtést kell majd a harmadik forduló után a fórumba írni, a leggyorsabb delikvens viheti haza a fenti pakkot.

Miután a korábbi, hasonló jellegű játékoknál láttuk, hogy mennyire fontos az időzítés, ezért most előre szólunk, hogy az utolsó kérdést 19:00-kor fogjuk kitenni. A blogban kell majd keresni. Most pedig jöjjön az első feladvány:

Két számjegyni megfejtés esik ki majd ebből a feladványból. Az idei, barcelonában felvett videóink közül melyiket látták világszerte a legtöbben? Ennek a videónak a címében van két számjegy, ezeket kell felvésni. Abban a sorrendben, ahogy a videó címében jönnek egymás után.

Továbbra is érvényben van a nyereményjátékokra vonatkozó szabály: a fórumban egymást segíteni, célzogatni, megoldásokat beírni egészen az utolsó fordulóig tilos.

Hirdetés