Mobilarena TV: Nokia 515 Dual

A méltán népszerű okostelefonok mellett egyre kevesebb olyan készülék lát napvilágot, mely a régi klasszikus mobiltelefon dizájnjának jegyében készül. A fizikai gombsor pedig sokak kedvence még manapság is, ám az ilyen eszközök többnyire az alsókategóriában indulnak, méghozzá műanyagba öltöztetve. A Nokia 515 újra visszahozza a minőséget ebbe a szegmensbe, ráadásul egy- és kétkártyás változatban. A Series 40 alapokon nyugvó, alumínium burkolattal rendelkező masina 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixel felbontású kijelzőjét Gorilla Glass 2 üveg védi az esetleges sérülésektől. A HSDPA hálózati támogatással és Bluetooth 3.0-ás Bluetooth chippel felvértezett Nokia 515 fontos szolgáltatása lehet még HD Voice támogatás és az 5 megapixeles kamera, mely mellé még segédfényt is szereltek. A 114 x 48 x11 milliméteres és 101,1 grammos telefon a klasszikusok szerelmeseinek lehet jó választás, bár messze nem egy kimondottan olcsó termék.

A Nokia 515  teljes elemzésébe ma is 18 órakor kezdünk bele, várjuk a kérdéseket és az érdeklődő tekinteteket az alant található elő streamen keresztül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia Lumia 1020 - fényképesztő

    Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.

  • Nokia Lumia 925 - fogyókúra

    A Lumia 920 drabális megjelenését ért kritikák miatt itt van szinte ugyanez, csak sokkal kecsesebb verzióban, némi kamerát érintő változásokkal.

  • Nokia 808 PureView - kamerás béta

    A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.