Hirdetés

Mindössze 15 ezer forint az LG abszolút belépő modellje

A 2014-es LG Tribute folytatásaként jelent meg az amerikai szolgáltatói kínálatban az LG Tribute Dynasty, amely árához képest egészen korrekt felszereltséget tudhat magáénak, viszont sajnos Sprint exkluzív. Ezzel együtt alapvetően nem lenne rossz, ha egy világszerte erős beágyazottsággal és kiépített helyi szervizhálózattal bíró gyártó is kínálna tökéletesen belépő szintű, de okos mobilokat, mint amilyen mondjuk a 60 dollárba kerülő LG Dynasty is, ami az LG Tribute 2-höz hasonlóan már hajlandó GSM hálózatokon is működni.


Az LG Tribute Dynasty mindössze 15 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül, viszont csak az amerikai Sprint szolgáltatóval működik együtt.

A készülék paramétereiről nem sokat, illetve nem részletesen árulnak el, a lapkakészlet egy nyolcmagos, maximum 1,5 GHz-es órajelen dolgozó MediaTek szett, amelyhez 2 GB operatív memória és 16 GB belső tárhely tartozik. A megjelenítő 5 hüvelykes, HD felbontású, ami 144,78 x 72,14 x 8 milliméteres házban kapott helyet 2500 mAh-s akkumulátor társaságában. Jack csatlakozó van, tölteni pedig microUSB-n keresztül lehet. A WiFi és a 4.2-es Bluetooth alapfelszereltség, míg az LTE mellett a készülék az LTE Plus hálózatokat is képes kihasználni, ahol elérhető. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon található a 8 megapixeles főkamera mellett, szelfizni pedig 5 megapixeles felbontásban lehet. Mindezt 15 ezer forintnak megfelelő dollárért cserébe, Andorid 7.1-es rendszerrel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés