Megvan a HTC Desire 20 Pro európai és hazai ára

És ami tényleg meglepő, nem különösebben irreális. A készülék augusztus 24-én érkezik egyes európai piacokra, többek között itthon is hamarosan elérhető lesz.

A júniusban bemutatott HTC Desire 20 Pro nem különösebben izgalmas, de korrekt középketegóriás készüléknek tűnik specifikáció alapján, olyannak, amit tőlünk kicsit keletebbre újabban ritka kedvező áron dobálnak a vásárlók után a feltörekvő brandek. Például a nagyon hasonló képességű Vivo S1 Prot a Fülöp-szigeteken valamivel 100 ezer forint alatt. A kicsit nagyobb, 5000 mAh-s akkumulátorral szerelt HTC Desire 20 Pro árát eddig nem tudtuk, de a gyártóról nem feltétlenül a kedvező az első jelző, ami eszünkbe jut.


[+]

Viszont most egészen jól sikerült eltalálni az új modell árszintjét, amibe még NFC és jack csatlakozó is jutott. A Desire 20 Pro augusztus 24-től 279 eurós, pillanatnyi árfolyamon 96 ezer forintos áron lesz megvásárolható az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban és Hollandiában, előrendelésre viszont már most is van lehetőség. Itthon is piacra lép a termék, a hazai ára 105 ezer forint lesz, tesztünk pedig hamarosan érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés