Ma debütál az amerikai Nokia 5800

Európa számára már december óta elérhető a finn gyártó első szélesebb vásárlóközönség számára tervezett érintőkijelzős mobilja, a Nokia 5800 XpressMusic. Az Egyesült Államokban ezidáig csak az európai variánshoz lehetett hozzáférni,d e várhatóan ma délutántól a chicagói mintaboltban már elérhető lesz az amerikai variáns is, mely végre támogatja az 1900 MHz-es HSDPA frekvenciát is, vagyis 3G átvitelre is lehet használni. A készülék várható ára 399 dollár lesz, vagyis nagyjából megegyezik az eredetileg beharangozott árral. A Nokia 5800 XpressMusic az első Series 60 Touch alapú készülék, mely 3,2 hüvelykes, 640x360 képpontos érintőkijelzőt, 3,2 megapixeles, dupla LED villanós, autofókuszos kamerát, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, HSDPA átviteli képességet, sztereó kihangosítót és tévé kimeneti funkciót is felvonultat. A készülék rendkívül gazdag alapcsomagjában távirányítós sztereó fülhallgató, 8 GB-os microSD kártya, tévé és microUSB kábel, telefontok, pengetős csuklópánt és extra stylus is megtalálható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 5800 az Egyesült Államokban is

    A finn gyártó első Series 60 Touch alapú készüléke hamarosan az Egyesült Államokban is kapható lesz.

  • Samsung i8910: S60 Touch és HD videó

    A dél-koreai gyártó új Series 60 Touch alapú modellje 3,8 hüvelykes érintőkijelzőt, 8 megapixeles kamerát, 1280x720 képpontos HD videofelvételi opciót és fejlett adatátviteli képességeket kapott.

  • Nokia Komárom: Túl a félmilliárdon

    A Nokia magyarországi telefongyára jelentős mérföldkőhöz ért egy ezüstszintű Nseries N79 multimédiás készülék legyártásával.

  • Nokia 5800: Túl az egymillión

    A londoni Nokia márkabolt előtt hatalmas tömeg várta az első finn érintőkijelzős zenemobil értékesítésének megkezdését.

Hirdetés