Hirdetés

LG blog: Optimus Mobilarena Edition végleges ár

Kedves Olvasóink, hosszú vajúdás után kézzelfogható, mi több, megvásárolható az LG GT540 Optimus Mobilarena Edition. Bár úgy hisszük, hogy az olvasóink képben vannak azt illetően, hogy készülék mit tud, de röviden essék szó arról, hogy milyen telefont kínálunk.

Az Optimus GT540 az LG egyik legkelendőbb Android rendszerű telefonja volt a tavalyi évben. A Mobilarena Edition 2.1-es oprendszert kap, a hátlapját egyik olvasónk tervezte, belül pedig mobilarénás háttérkép, videó, csengődallam és RSS feed teszi egyedivé a modellt. Az érintőkijelzős okostelefon kapcsán igényfelmérést végzünk, hiszen az érdeklődést függően gyárt az LG a számunkra akkora mennyiséget, ami a várható keresletet maradéktalanul kielégíti.

A készülék ára bruttó 45 ezer forint, természetesen független modellről van szó. Kérjük, hogy aki fontolgatja esetleg a Mobilarena Edition megvásárlását, írjon a fórumba, így egyszerűen kimatekozzuk, hogy mennyi darabra van szükség, s természetesen azonnal közhírré tesszük, ha elkészültek a fekete színű telefonok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés