Hirdetés

LG Optimus Mobilarena Edition - kiválasztottuk a győztes hátlapot

Egy nagyon kellemes dolognak indult az LG Optimus GT540 Mobilarena Limited Edition hátlaptervezős játéka, melynek lényege, hogy a tisztelt olvasóink tervezhették meg a lapunk nevével fémjelzett koreai okostelefon hátlapját. A felhívásra rengetegen jelentkeztek, szinte kivétel nélkül kreatív, igényes munkákat kaptunk, majd kicsit bakiztunk, ugyanis előbb indítottunk el egy szavazást, mint a jelentkezési határidőt lejárta, ezért második körben is szavaztattunk egyet a hat legnépszerűbb hátlapból. Itt viszont egy nem várt dolog csúszott be: több olvasóink is manipulálta a szavazást, ezért megszületett a döntés: mi magunk döntjük el, hogy melyik munka legyen az első telefonunk hátsó részén.

Nem is húznám tovább a szót: a nyertes munka készítője pikszel nevű olvasónk, a győztes hátlap pedig a második körben "Világítós" kódnéven futó, képen is látható mű. Pikszel nyereménye egy LG Optimus GT540 Mobilarena Limited Edition, amihez gratulálunk, munkáját pedig köszönjük, hiszen tucatnyi pályaművet küldött, melyek között gyakorlatilag alig tudtunk választani.

Ezzel vége is a játéknak, mindenkinek köszönjük, aki bármit hozzátett, a kicsit félresikerült befejezés remélhetőleg senkinek nem vette el a kedvét attól, hogy egy esetleges következő alkalommal is velünk tartson. A mobilarenás GT540 elvileg pár héten belül az LG márkabolt polcaira került korlátozott példányszámban, szoftvere pedig a 2.1-es Android lesz, mely a mi készülékünkön "debütál"; egy-két nappal a megjelenése után persze a "sima" GT540-ek is megkapják majd a frissítést. Az LG-nek pedig ezúton is köszönjük a lehetőséget!

Bocha feat. Bog feat. LG

Azóta történt

Hirdetés