Hirdetés

LG blog: Kitüntetéssekkel jutalmazták az Optimus G-t

Nemrég véget ért az év első mobilos szempontból is érdekes techkiállítása, a CES. A Las Vegas-ban megrendezésre kerülő rendezvényen az LG nem mutatott be új készüléket, ám a már meglévő technológiákkal két díjat is bezsebelt a gyártó. A Smart Home névre hallgató intelligens otthon megoldást már bemutattuk blogunk hasábjain, ezt innovációs díjjal tüntették ki a kiállításon.

A másik díjat az LG jelenlegi csúcsmobilja, az Optimus G kapta. A készüléket a mobil eszközök kategóriában értékelték, a gyártó erőfeszítéseit a Design and Engineering (magyarul körülbelül a formaterv és mérnöki megoldások szókapcsolatra fordítható le) plecsnivel jutalmazták. Érdekesség, hogy a szóban forgó telefon már két korábbi kitüntetéssel is rendelkezik: a Korea Electronics Show rendezvényen innovációs díjat kapott a kijelzővel kapcsolatos ZeroGap technológiáért, mely mellé novemberben egy iF Design Product Award medál is érkezett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Új terméksorozattal készül az LG

    A Mobile World Congress során egy új termékvonal leleplezését tervezi a kisebbik dél-koreai cég.

  • Érkezik az Optimus G Pro

    Dél-Koreában már holnaptól elérhető az LG Full-HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt óriásmobilja.

  • Készül az LG F és V sorozata

    A dél-koreai gyártó kedvcsináló videója alapján két új termékvonal érkezésére lehet számítani.

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

Előzmények

Hirdetés