Padlóra küldte a koronavírus az indiai mobilpiacot

Késik a Vivo V19, az Oppo Narzo 10, a Redmi Note 9 Pro Max és a Xiaomi Mi 10 helyi startja, miután 1,3 milliárd lakost otthon maradásra utasítottak.

Kedd este, Indai egészére háromhetes kijárási tilalmat rendeltek el, amely 1,3 milliárd embert érint. Ez pedig a helyi gazdaságnak is stop táblát mutatott, így a világ második legnagyobb mobilpiacán sorra mondták le a gyártók a közelgő bejelentéseket. Nem mutatkozik be az eredeti időpontban a Realme Narzo 10-es szériája, amely a legfiatalabb okostelefonos rétegeket célozta volna meg, és egyelőre nem is vetítette előre a gyártó, a bejelentésre mikor kerülhet sor.


A Xiaomi Mi 10 európai startja után az indiait is elhalasztották [+]

Erre a sorsra jutott a Vivo V19, plusz el lett halasztva a Redmi Note 9 Pro Max indiai startja. Végezetül a Xiaomi Mi 10 család március 31-ére tervezett, helyi bemutatójából se lesz semmi, és ez a kínai gyártó sem fog találgatásokba, mikor pótolhatják az eseményt. Bezárnak továbbá a Mi Home üzletek és egyelőre az indiai házhoz szállításról is le kell mondani. Félő ugyanis, hogy a roppant népes országban villámgyorsan elterjedhet a Covid-19 koronavírus, amely világszerte leterheli az egészségügyi ellátórendszereket, így jelenleg az otthon biztonsága és a távolságtartás jelenti a legfőbb védekezést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés