2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Kiderült, mennyi RAM-ot szereltek az iPhone SE-be

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashGear

Az AnTuTu program árulkodott az Apple új készülékében lévő rendszermemória mennyiségéről, más forrásból az Touch ID-ről is többet megtudhattunk.

Magyar idő szerint tegnap este mutatkozott be a legújabb Apple okostelefon, aminek az iPhone SE nevet adományozták. A készüléket az iPhone 5s házába szerelték, hiszen az almás vállalat szerint a felhasználók nagyon szerették ezt a dizájnt. Ezzel kapcsolatos hír egyébként, hogy a két és fél évvel ezelőtt debütáló modellhez vásárolt tokok az új termékkel is kompatibilisek lesznek (forrás: PhoneArena). Az már az előadás után kiderült, hogy a 4 hüvelykes kijelzőben nincs 3D Touch, vagyis a megjelenítő csak az érintéseket képes érzékelni, a nyomás erősségét nem.


[+]

Viszont szakmát és a júzereket is talán az izgatta leginkább, hogy mennyi rendszermemória került a burkolat alá. Az AnTuTu tesztprogram most végre lerántotta a leplet a szerencsére pozitív igazságról: 2 gigabájt RAM-mal rendelkezik az iPhone SE, akárcsak az iPhone 6s vagy 6s Plus. Van azért rossz hír is a mobillal kapcsolatban, a Touch ID ugyanis korábbi generációs, ergo az ujjlenyomatok felismerése egy kicsit lassabb annál a modulnál, mint amit az előbb említett csúcsmodell párosba beépítettek. A szelfi kamera sem a legfejlettebb, sajnos nem az 5 megapixeles szenzorral lehet szelfizni, hanem a régi 1,2-essel, igaz, legalább a retina képernyővillanás támogatott. Hardveresen új információ még, hogy ugyan adott az M9 segédprocesszor, nyomásmérő nincs, pedig ezzel mérni lehetne, hogy milyen magasságkülönbségeket tett meg a felhasználó.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hir​de​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.