Indulnak a nagyon komoly LG-leárazások

Nem itthon és nem állandóan, de akár 120 ezer forintnyi összegért is ki lehet fogni egy vadonatúj LG Winget.

Hirdetés

Szomorúan kellett megírnunk az LG bejelentését, ami arról szólt, hogy kiszállnak az önálló mobilgyártásból, kifuttatják jelenlegi modelljeiket, és nem hoznak újakat sem. Az öt éve veszteséges divízió beszántása gazdaságilag abszolút érthető döntés, az okokat pedig egy korábbi cikkünkben már elemeztük. Amire viszont a cég kommunikációs igazgazójával való beszélgetésünk is rávilágított, az az, hogy a kifutó modelleket valószínűleg markáns kedvezményekkel lehet majd megvenni, ennek első kézzelfogható példája pedig Indiában már látható is.


[+]

A Flipkart akciózta ki Indiában az LG Winget, 8/128 GB-os kivitelben az egykori 70-80 ezer rúpiás árából hirtelen 30 ezer lett, tehát a 280-320 ezer forintos tesztkori ár helyett 120 ezer forintos magasságokról beszélhetünk.

Ahány fényviszony, annyiféle színben pompázik a világos változat, a fekete viszont mindig ugyanolyan
Ahány fényviszony, annyiféle színben pompázik a világos változat, a fekete viszont mindig ugyanolyan [+]

A drasztikus értékvesztés valószínűleg nem esik jól azoknak a tulajdonosoknak, akik a közelmúltban komoly összeget fizettek ki az extravagáns termékért, az viszont valószínű, hogy nem kell óriási raktárakat kisöpörni a Wing valószínűsíthető gyártási számai alapján, így a ma elindult akció a hírünk írásának pillanatában már ki is futott. A forgalmazó egyébként 1 év garanciáról és 5 év szervizháttérről beszél, a gyártó pedig év végi Android 11-frissítésről, és még Android 12-es és 13-as verzió implementálásáról is beszélt, így vélhetően lesz még támogatása annak, aki szerencsésen lecsap egy ilyen mobilra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés