Hivatalosan is bemutatkozott a Siemens SG75

A Siemens mostanában egymás után dobja piacra a telefonokat. Az SG75 fejlesztésének lényegi része még a BenQ színrelépését megelőzően történt, kósza pletykák pedig eddig is lázban tartottaák a márka rajongóit. Nos, a specifikációk alapján úgy tűnik, hogy nem kizárt, hogy újabb tagokkal növekszik ez a rajongótábor.


Letisztult formaterv

 

Az SG75 ugyanis nem csak szép és elegáns, hanem sokat is tud. Egyrészt ez a telefon már 3G hálózatokon is üzemel, másrészt bőségesen elláták multimédiás szolgáltatásokkal. Az 1,3 megapixeles kamera nem akkora durranás, de hajlandó videót rögzíteni 352x288 pixeles felbontásban is. A beépített memória mérete önmagában is hatalmas, hiszen 70 megabájt, de RS MMC kártyával ez tovább növelhető.

A telefon végre a kijelzőt tekintve is előlépés, hiszen ebben az eszközben már egy 176x220 pixeles, 262 ezer színű ablak kapott helyet. Nem hiányozhat a Bluetooth, az SG75 rengeteg fájlformátumot ismer és kezel, nem jelent gondot neki az MP3, MIDI, AAC, AMR, vagy WAV kiterjesztésű zene, és az MPEG4 videó sem. A 920 mAh-es akkumulátor remélhetőleg hosszú készenléthez segíti hozzá az SG75-öt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés