Három új palmOne-kiegészítőt mutattak be

A kiegészítők iránti növekvő piaci igényre reagálva, a palmOne három kiegészítőt is megjelentetett: egy platformfüggetlen univerzális billentyűzetet, egy a Treo 600 okostelefonhoz készült bőrtokot és egy Bluetooth GPS csomagot, melynek része egy Zire 72 is.

Univerzális Bluetooth billentyűzet

Az eredeti Wireless Keyboard sikeres terveire alapozva, a palmOne egy olyan új billentyűzetet tervezett, amely egyaránt használható a palmOne, a Dell és a HP kézigépeivel és okostelefonjaival. Azoknak – egyetemistáknak, üzletembereknek – tervezték, akik nagy e-mail forgalmat bonyolítanak le, hosszú leveleket, jegyzeteket és jelentéseket kell írniuk, miközben távol vannak asztali gépüktől vagy laptopjuktól.

Egy szokásos papírkönyvnél is kisebb méretével a billentyűzet könnyen elrakható egy hátizsák oldalzsebébe. A palmOne első platformfüggetlen billentyűzete az USA-ban 69,99 dolláros áron lesz kapható.

Treo 600 bőrtok

A palmOne elegáns fekete színű, fehér öltésekkel díszített bőrtokja a Treo 600 okostelefont használók számára lehet divatos kiegészítő. Az eredeti kialakítású tok eltávolítható övcsipesszel és bepattintható zárral tartja a Treo 600-at biztonságban. A termék ára 29,99 dollár.

Azok számára, akik sokkal színesebb és egyénibb megoldásokat szeretnének e téren, a palmOne egész sor színes, csúcsminőségű, divatos tokot kínál a Vaja Cases-től, akár névre szóló dombornyomással is.

Bluetooth GPS csomag

A GPS-vevőn kívül egy Zire 72 kézigéppel "kiegészített" csomagban vásárolható meg a harmadik újdonság, itt a TomTom Navigator programja teszi lehetővé a valósidejű 3D és 2D navigációt. A mellékelt térképek az Egyesült Államokat és Kanadát fedik le teljesen, és több mint 4,5 millió POI-t (Point of Interest) tartalmaznak. A 449 dollárért kínált csomag megbízható és könnyen követhető térképeket kapott a legfrissebb műholdas adatok alapján. A program hangnavigációja lépésről lépésre vezeti használóját egészen a célig.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés