Értesítési csúszkát hozhat a középkategóriába a Realme

A OnePlus testvérmárkájaként a Realme a középkategóriában is kínálhat a hangprofilok közti gyors váltásra szolgáló dedikált gombot.

A következő hónapokban új középkategóriás Realme okostelefon mutatkozik be, melyen az Apple és a OnePlus telefonjaihoz hasonló dedikált gomb lesz, hogy a felhasználó könnyedén némíthatja le mobilját, állítja a MySmartPrice. Az szinte biztos, hogy nem a március 10-én bemutatásra kerülő Realme 9 5G és Realme 9 5G SE lesz a szóban forgó mobil, hisz ezekről maga a gyártó közölt már ingókat és fotókat.

 

Ahogy arról már írtunk, az év második felére várható még a Realme GT Neo3 is, ám a TENAA fotói alapján ennek a mobilnak is csak három gomb található a keretén, értesítési csúszkának nyoma sincs. A Kínai Hírközlési Hatóság a fotók mellett némi specifikációt is szolgáltatott a GT Neo3-ról: az előlapot egy 6,7 hüvelykes FHD+ AMOLED panel foglalja el, amiben integrált optikai ujjlenyomat-leolvasó van. Az előlapi kamera 16 megapixeles, a hátlapon egy 50 + 8 + 2 megapixeles trió kapott helyet LED villanóval. Az 50 megapixeles főkamera optikailag stabilizált lehet, a 8 megapixeles egység egy ultraszéles, a 2 megapixeles pedig valószínűleg egy makró.

Így nézhet ki a Realme GT Neo3 hátulról.
Így nézhet ki a Realme GT Neo3 hátulról. (forrás: OnLeaks / zollege.in)

Rendszermemóriából 8 vagy 12 GB lesz választható, tárhelyből három opció van (128 GB, 256 GB, 512 GB). A rendszerchip típusát és az akkumulátort illetően azonban már megoszlik a dolog, az RMX3560-as modell 4500 milliamperórás telepet, 150 wattos vezetékes töltést és Snapdragon 888-at kínálhat, ezzel szemben az RMX3562-es név alatt futó változat 5000 milliamperórás teleppel, 80 wattos vezetékes töltéssel és a MediaTek újonnan bejelentett Dimensity 8100-as lapkájával lehet felszerelve. Utóbbi modellből a 12 GB RAM-os kiszerelés eredményei már feltűntek a GeekBench adatbázisában is.

Ennyi pontot gurított GeekBench 5-ben a GT Neo3 a Dimensity 8100 lapkával és 12 GB operatív memóriával.
Ennyi pontot gurított GeekBench 5-ben a GT Neo3 a Dimensity 8100 lapkával és 12 GB operatív memóriával. (forrás: GSMArena)

Azóta történt

Hirdetés