Erős negyedévet zárt az LG

Az LG Mobile közleménye szerint az elmúlt három hónap során összesen 10,3 millió okostelefont értékesített, mely éves szinten 30, az előző, vagyis a karácsonyi szezont is magában foglaló negyedévhez képest pedig 15 százalékos bővülést jelent. Az ugrásszerű növekedés az Optimus G és L-series modellek sikerének köszönhető, mely révén a részleg nyeresége is 50 millió dollárról 119 millióra emelkedett. Az LG a második negyedévvel kapcsolatban is rendkívül optimista, hiszen az Optimus G Pro és L-series II mobilok még több vásárlót csábíthatnak el. A dél-koreai cég nagy visszatérése részben a termékbevezetés gondosan megtervezett stratégiájának is köszönhető, hiszen amikor a Samsung csúcsmodellje iránti érdeklődés kezd alábbhagyni, akkor rukkol elő egy jobban felszerelt megoldással. A Galaxy S III után ugyanígy jól időzítve került piacra az Optimus G, majd a Galaxy Note II után az Optimus G Pro.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Optimus L7 II dual - kettő a négyzeten

    Megérkezett az első fecske, kipróbáltuk az Optimus L széria második generációjának legerősebb tagját, rögtön kétkártyás kivitelben.

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

  • MWC2013: LG Optimus L7 II és L7 II Dual

    Az idei Mobile World Congress keretében az Optimus L7 is megkapta utódját, és talán ennek a terméknek a frissítése a legnagyobb volumenű az "L" szériában.

  • MWC2013: LG Optimus L5 II és L5 II Dual

    Az LG Optimus L5 II és L5 II Dual is bejelentésre került a 2013-as MWC során, mely nem nagy előrelépést nem jelent az elődmodellhez képest.

Hirdetés