Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése

Elindította a OnePlus az első frissítési csomagot a 12R-hez, azt ígéri, általánosságban jobban fotóz majd telepítése után a kamera.

Elsőként idén az indiai piacon kívül is megjelent az R-modell. A OnePlus 12 csúcsmodell mellett debütáló OnePlus 12R (alias OnePlus Ace 3) kedvezőbb árfekvésben beszerezhető, de egyszerűbb kamerahardverrel kell beérnie a vásárlónak, nagy felbontást egyedül a főkamera kapott, az ultraszéles és a segédkamera inkább csak mutatóba van. A telefon Oxygen OS v14.0.0.303-mal került piacra, a mai nappal pedig Indiában megjelent a frissebb, v14.0.0.307-es verzió a telefonra. A frissítés Indiában kezd, a következő héten várható a globális OTA frissítő csomag.

Megérkezett a OnePlus 12R első frissítéseMegérkezett a OnePlus 12R első frissítése Megérkezett a OnePlus 12R első frissítése (forrás: Android Authority) [+]

Az új verzió 400 MB-ot nyom, egyrészt a rendszer stabilitását és a teljesítményt javítja a leírása szerint, valamint optimalizálja az energiahasználatot, így növeli az üzemidőt. Javítja a Bluetooth és hálózati kapcsolatokat is, és segít azokon is, akik nincsenek megelégedve esetleg a kamera teljesítményével. A frissítés leírása külön kiemeli a kamera teljesítménye, stabilitása és jobb élmény ígérete mellett a beltéren készült képek minőségének javulását, valószínűleg a képfeldolgozó algoritmus ezentúl jobban bánik majd azokkal a helyzetekkel, ahol kevesebb fény jut el a szenzorig.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés