Elegáns alsókategóriás Philips mobil

Nagy bánatunkra a Philips mobiltelefonok hazai forgalmazása eléggé, hmm... kiábrándító eredményeket mutat. Annak idején, amikor még a Pannonnál lehetett kapni a Genie nevű, formabontó és alapvetően igen előremutató műszaki megoldásokkal (hangtárcsázás) rendelkező apróságot azt gondoltuk, hogy szép jövő vár a márka mobiljaira itthon is.
Nem így lett, a hazai Philips kínálat kimerül egy-két lowend modellben, pedig a gyártó produkál egy-két érdekességet is. A most megjelent Xenium 9@9F nem tudásáról, hanem inkább formájáról lehet híres.


Alacsony tudás az elegáns külső mögött

 

A 15,7 mm vastag készüléktest fémes külsőt kapott, és ami még meglepőbb, hogy sikerült belepréselni egy 950 mAh teljesítményű akkumulátort is. Ez azért lehet érdekes, mert a 128x128 pixeles képernyő OLED technológiával készült, amely amellett, hogy minden szögből rendkívül tiszta képet biztosít, köztudottan keveset is fogyaszt, így ez a párosítás jótékony hatással lehet az üzemidőre. Más érdekességet nem tudunk megemlíteni a Xenium 9@9F-fel kapcsolatban, 77 grammos tömeg, WAP böngésző, polifonikus csengődallamok és Java kompatibilitás jellemzik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés